Трите най-важни грим тенденции за тази зима

Със зимата и студеното време идват и нови грим тенденции които допълват идеално всяка една визия, независимо от това дали става дума за дневна, кежуъл, вечерна или визия по тържествен повод.

Световноизвестните модни дизайнери на ревютата си представиха не само облекла с креативна визия, но и идеите си за това какъв тен ще бъде топ тенденция тази зима.

1. Съвършен тен


Съвършеният тен е баланс между прекалено сияен и матов тен. Видими са само блясъка на местата с естествен сияй и малко количество розов руж. Затова мили дами, въоръжете се с оцветяващ балсам за устни, спирала и руж.

2. Тъмни нюанси


Тъмните нюанси винаги са били характерни за студените дни, затова ви препоръчваме устата си да разкрасите с някой от тъмните нюанси. Цветовете като винен, кафяв, лилав, даже и черен са абсолютен хит за есента. Всички тези червила може да съчетаете с цялата си визия, но внимавайте с останалия грим за да не изглеждате прекалено грубо. Също така, визията с тъмните червила е по-подходяща за вечерен вариант, но по-смелите могат да заложат на тъмните нюанси и през деня.

3. Необикновен туш на очите


Необикновеният туш на очите е изключително популярен през този сезон. Класическата линия на клепачите вече стана малко скучна, затова бъдете смели и направете крачка напред, и очертайте клепачите с различни линии във интересна, неправилна форма. Развихрете въображението си, но бъдете внимателни за да не сътворите нежелан ефект. Тази визия е подходяща за неформални срещи и вечерно излизане, докато за делови срещи винаги избирайте вече изпробван вариант.

Повече за: Подгответе кожата си за студените дни

За този външен вид препоръчваме

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

  • Color Sensational Loaded Bolds Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи, червило, руж , тенденция, тенденция, зима

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Визия “грим без грим” в 7 просто стъпки

Един от най-предпочитаните начини за гримиране през лятото е “грим без грим”...