Трикове за перфектно подчертани мигли

Днес ще споделя няколко полезни трика, които да улеснят процеса по нанасяне на спирала и да помогнат в разрешаването на някои от проблемите, които може да възникнат.

Предотвратете спиралата от размазване

Ако спиралата ви се размазва и отбелязва под очите или над сгъвката на клепачите, опитайте следното: Нанесете основа за сенки, която да предотврати омазняването на клепачите; разнесете я не само на горния клепач, но и леко под очите като по този начин тя ще спомогне освен за предотвратяване на размазването на спиралата на долните мигли, така и намаляване на наслояването на коректора във фините линии под очите. Фиксирайте я с лек слой пудра или телесен цвят сенки за допълнителна издръжливост.

Задръжте извивката на миглите за цял ден

Извиването на миглите е изключително важна стъпка за всички освен тези, които имат натурално дълги и извити мигли (което за съжаление е рядкост). За няколко секунди миглите са преобразени и изглеждат значително по-дълги. За съжаление обаче не винаги можем да задържим извивката за дълго, тъй като при нанасянето на спиралата, която най-често е на водна основа миглите отново се изправят. Логично нали? Все едно да си накъдрим косата и после да я намокрим с вода – ще получим същото. За щастие обаче има решение и на този проблем, което всъщност е много семпло – след извиването на миглите нанесете един слой водоустойчива спирала, изчакайте минута да засъхне и след това продължете с обикновената спирала.

В случай, че размажете спирала върху клепачите

Няма причина за паника – тук важното е да имате търпение. Не бързайте да триете спиралата докато е все още мокра – така само ще я размажете още повече и ще съсипете грима си. Вместо това изчакайте минутка и след това с клечка за уши много лесно ще премахнете засъхналото петно.

За допълнителен обем

Ако искате да постигнете обем без слепване на миглите опитайте следния трик: премахнете излишното количество от четката на спиралата – звучи семпло, но действа. Така при нанасяне ще получите по-добро разресване на миглите. Изчакайте няколко секунди и повторете с още няколко слоя докато постигнете желания ефект. По-добре е да нанесете няколко леки слоя спирала, от колкото голямо количество от веднъж, което само ще слепи миглите ви. Можете да добавите и малко пудра върху миглите между слоевете за още по-обемен вид.


 

Споделете и вашите трикове за перфектно подчертани мигли в коментарите. :)

Ели

 

За този външен вид препоръчваме

  • The Falsies Push Up Drama

  • NEW ! Mega Volume Miss Hippie L'OReal Paris

    Поръчайте веднага
0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте