Трикове за нанасяне на очна линия за нула време

Аххх, очната линия или по-точно... оххх, очната линия. В бързината на ежедневието, в което сякаш непрестанно се надпреварваме с времето, този продукт е сякаш най-труден за овладяване. Лесно можем да объркаме целия си макиаж само с едно грешно движение на четчицата напоена с катранено черната течност, която прави очите ни така красиви, когато е поставена безпогрешно.
Нашите макиаж специалисти систематизираха специално за теб няколко трика за бързо нанасяне на очна линия по възможно най-добрия начин.

Заложи на опушения ефект
 


Ако не си най-добрата в нанасянето на продукта, за който така разпалено говорим на тези редове и ако не се справяш с идеално правите и тънички линии, то ти препоръчваме да превърнеш очната линия в приятно опушена такава. Вземи апликатор за сенки или четка за нанасянето им и мини, с лек натиск, върху черната линия, която си нарисувала върху клепачите. Така всички грешки ще изчезнат и макиажът ти ще остави усещане за непретенциозност и актуалност.

Използвай подръчни материали


Ако не се справяш с така наречената „опашка“ в края на окото ти препоръчваме да използваш визитката си или своята кредитна карта (дезинфекцирай я първо), за да отсечеш перфектната линия. Става и с парченце тиксо.

Изпробвай очна линия под формата на маркер


Това са най-лесните за боравене продукти от този тип. Очната линия има различни разновидности, но макиаж гениите създадоха линията-маркер, за да улеснят живота на всички ни. Буквално тя се нанася сякаш нанасяш маркер над окото ти, тоест лесно и бързо. Предлагаме ти да заложиш на любимата ни очна линия от този тип - Superliner Superstar от L’Oreal Paris.

Повече за: Очна линия за начинаещи

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очна линия, очи

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тайните на гримьора – deep crease техника за прилагане на грим

Сред винаги актуалните техники определено е тази за създаване на арабски грим или deep crease техниката, която бе в апогея на славата си през шесдесет...