Трикове за нанасяне на молив за устни

1. Избери правилния молив

 

В зависимост от желания ефект върху устните ти, трябва да избереш правилен продукт. Тоест, ако искаш да създадеш прецизна линия по външния край на устните не можеш да заложиш на мек молив, който стои по-скоро като червило. Твърдият молив може да ти даде възможността да изрисуваш перфектно устните си.

2. Внимавай с очертаването


Ако си сред почитателките на Кайли Дженър, например, която е така популярна заради устните си, които в началото, преди да има пластична операция, уголемяваше благодарение на очертаването им, то този съвет е много важен за теб. Постарай се, когато очертаваш извън устните си да не прекаляваш в крайчетата на устата. Ако го направиш всички ще видят къде са очертанията, които си направила и къде са устните ти.

3. Комбинирай внимателно

Комбинацията между молива за устни и червилото е от изключително значение. Макиаж майсторите съветват да заложиш на молив, който е само един тон по-тъмен от цвета на червилото ти, за да не създаваш голям контраст. По този начин ще усепееш да оставиш усещане за омбре червило – по тъмно в краищата, по-светло в средата.

4. На всеки се случва да греши

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Ако направиш грешно движение, когато очертаваш устните си – не се притеснявай, това е нещо съвсем естествено! За да се погрижиш грешното да бъде скрито посегни към любимия си коректор и нанесе леко върху неправилните линии. След това разнеси с бюти блендър и готово! Имаш перфектна усмивка!

Повече за: Новата тенденция – подчертайте очите и устните си

Свързани теми: грим , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш докато пътуваш

Ще видиш, че с малко усилия, концентрация и сръчност не е невъзможно да се гримираш в движение! Ето кои продукти препоръчваме ние за това начинание...