Трикове за мигли за каквито си мечтаеш

Всяко момиче си мечтае за драматичен поглед и гъсти, красиви мигли. За да имаш красиви мигли за каквито си мечтаеш, трябва ти една качествена спирала и няколко хитринки за нанасянето и.

Трябва да имаш нова и свежа спирала

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Важно е винаги под ръка да имаш нова, свежа спирала, защото старата спирала е подходяща среда за развитие на бактерии. Макар по някога да не изглежда за изхвърляне, след три месеца на дъното на тубичката започват да се образуват бактерии.

Лесен трик, който ще направи миглите си дълги и плътни

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Първата стъпка е нанасяне на един пласт любимата ти спирала. След това вземи старата си спирала и памучно тампонче което ще сложиш върху четката на спиралата. Мини леко с тях върху миглите Накрая, нанеси още един пласт от любимата ти спирала По този начин ще създадеш илюзия за гъсти и плътни мигли за каквито си мечтаеш.

Нанасяй и върху долните мигли


Много момичета не нанасят спирала върху миглите на долния клепач, но това е един от начините да придадеш дълбочина към погледа и наравиш окото да изглежда по-отворено. Не прескачай долните мигли, нанеси един пласт спирала като държиш четката в корена на миглите. Това е страхотен трик за всички момичета които желаят да направят малките си очи зашеметяващи и визуално по-големи.

Изборът на спирала трябва да е съобразен със състоянието на миглите и нуждите им. Съществуват спирали за обем, за дължина, за плътност, водоустойчиви...Избирай мъдро!  

Повече за: Полезни съвети за спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Paris Paradise Extatic

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим трикове за по-бели зъби

Знеш ли че, има някои грим хитринки които могат да ти помогнат да се сдобиеш с блестяща усмивка? Повярвай ни, и сама ще се убедиш...