Трикове за блестящи очи

 

Всички бихме искали да поспим още малко ако имам тази възможност. Но, за повечето от нас осмочасовият сън е лукс. Много често оставаме до късно поради различни причини, а уморените очи са резултат на всичко това. Има няколко козметички трика, които да ти помогнат очите ти винаги да излгеждат блестящи.

Хайлайтър в ъглите

Нанеси малко количество хайалйтър в ъглите на очите. Следите от недоспиване и умора са най-видими в ъглите на очите. Хайлайтерът ще направи очите да изглеждат по-свежи и по-блестящи.

Очна линия в телесен цвят

Очната линия в телесен цвят също може да е от полза. Нанеси очна линия в телесен или бял цвят на долния клепач. Това ще помогне бялото на очите да изпъкне с пълна сила.

Извий миглите си

Извитите мигли отварят очите и правят да излгеждате по-будни. С помощта на извивачка извий миглите максимално преди прилагане на любимата си спирала.  

Добре оформени вежди

Веждите са рамката на очите и е важно да са добре оформени. Старай се редовно да поддържаш веждите защото те подчертават формата на очите.

Сенки в син цвят


Експериментирай със сините нюанси. Всички нюанси на синьото са най-добрите за постигане на по-светли очи. Ако не си любителка на сините сенки, можеш да използваш очна линия или цветна спирала в този цвят.

Котешко око

Гримът в стил „котешко око“ е идеален за създаване на ефекта „по-будни“ очи. Ако не искаш да придадеш прекалено драматична нотка на погледа си, извий миглите с извивачка.

Коректор

Не забравяй коректора! За да премахнеш тъмните кръгове под очите, нанеси коректор в триъгъглна форма под очите и разнеси добре. Така очите ти ще изглеждат по-будни, свежи и отпочинали.

Слънчеви очила

Важно е да защитиш очите си от вредните слънчеви очи. Винаги носи със себе си слънчеви очила за да запазиш очите си здрави!

Повече за: Червило за по-бели зъби

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Paris Lor Highlighter

  • L'Oreal Brow Artist Xpert

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Infallible Total Cover Concealer Palette

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очна линия, очи

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо комплектът за грим е незаменим продукт

Настъпи времето на отпуските и пътешествията. Всички се опитват да вземат само най-основното, но ние жените винаги имаме нужда от още някоя грим дребо...