Трик за по-обемни устни

Коя красавица не иска по-големи и плътни устни, коя не мечтае за такива? Сигурни сме, че всички представителки на нежния пол поне веднъж са си помисляли за възможностите да увеличат устните си благодарениe на филъри или дори операция. Не е нужно да стигаш толкова далече, защото макиаж индустрията непрестанно намира варианти и техники, с които да увеличава големината на устните на всички красавици. Една от най-добре познатите и използвани техники е очертаването на устните над естествения им контур, което безспорно върши работа, но ето ти и още един трик от нас…

Стъпка 1

Нанеси балсам за устни първо. Превърни това действие в навик, за да имаш красива усмивка, която се постига с добре хидратирани устни, а не с напукани.

Стъпка 2

Нанеси хайлайтър. Той обаче трябва да бъде течен и да го нанесеш леко над контура на горната ти устна. По този начин тя ще изглежда много по-изпъкнала и повдигната.

Стъпка 3


Време е за червилото, но още по-добре гланц за устни в цветовете, които никога не излизат от мода, а именно – нежно розово или прасковено розово. Гланцът в тези тонове и неговият блясък ще кореспондира идеално с хайлайтъра и ще придаде на устните ти обем, който ще те изненада и очарова.

Повече за: Матови устни срещу гланцирани by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Pink-A-Porter

    Поръчайте веднага
  • Loreal Paris Lor Highlighter

  • Loreal Paris Mega Gloss Infallible 103 Protest Queen

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гланц за устни – голямото завръщане през 2019!

Имаме страхотна новина за всички фенки на естествената визия – гланцът за устни се завръща с пълна сила през 2019...