Три трика за устойчиво червило

Много жени се сблъскват с този проблем и често се налага червилото да се нанася повторно няколко пъти през вечерта.

Предлагам ви няколко лесни трика които ще ви помогнат червилото ви да издържи повече време върху устните ви:

1. Подгответе устните за гримиране

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

 

Пилинг, хидратране и почистване – това са трите задължителни стъпки в подготвянето на устните за нанасяне на грим. Едно от най-важните правила за грижа на устните е приемането на достатъчно количество течности и използване на качествен хидратиращ продукт. Преди прилагането на червилото направете пилинг на устните, за да премахнете мъртвите клетки от повърхността и устните ви да бъдат меки и гладки. За тази цел можете да използвате четка за зъби с която ще масажирате устните. След това нанесете праймър върху устните и те са готови за грим който ще си стои на мястото цяла нощ.

2. Премахнете излишното количество червило

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Ако искате червилото ви да се задържи по-дълго време избягвайте използването на гланц за устни. Заложете на дълготрайно и устойчиво червило и задължително премаханете излишното количество като използвате хартиена салфетка. Притиснете внимателно устните си към хартиена салфетка за да премахнете излишното количество и същевремено фиксирате червилото. На края, нанесете малко количество прахообразна пудра която ще поеме маслото от червилото и ще предотврати размазването му.

3. Не пренебрегвайте молива за устни


Изберете молив за устни в същия цвят като червилото ви. Нанасяйте молива не само като контур но и по самите устни. Този допълнителен слой грим често се използва вместо праймър, но за постигане на най-удачна визия препоръчително е едновременно нанасяне на двата продукта.

Повече за: Гланц за устни или матово червило?

Свързани теми: грим , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Айлайнер от А до Я

Отговорен за цялостната трансформация на визията, точно той създава визуалната илюзия за по-големи и издължени очи, правейки погледа сексапилен и мис...