Три съвета за най-добра лятна визия

Как да почернеете равномерно и да запазите летния си загар?

Природата идва на помощ! Още с първите слънчеви лъчи известните дами увеличават приема на храни, съдържащи бета-каротин.  Става въпрос за вида антиоксиданти, които в нашия организъм образуват меланин.  Увеличете порциите пресни моркови, домати, спанак, картофи, пъпеши... Те „ще загреят“ вашата кожа и ще създадат най-добри условия за бързо и равномерно потъмняване.

 

Нека любимият пилинг бъде винаги до вас. Веднъж седмично правете пилинг на кожата, докато сте под душа. Използвайте кремове за хидратация, тъй като през лятото кожата се нуждае от доста вода, за да не се изсушава.

 

Най-безопасното време за перфектен тен е сутрин между 7 и 10 часа, а през много горещите дни следобед между 16 и 19 часа. Не допускайте появата на болезнени изгаряния, които причиняват белене на кожата. Много по-добре е всеки ден постепенно да увеличавате излагането на слънце - така кожата се „тренира“ и потъмнява по-лесно, отколкото „да изгорите“ за един ден, най-малкото защото в следващите няколко дни няма да можете да се печете.

 

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Около половин час след излагане на слънце се препоръчва душ и нанасяне на лек, подхранващ крем за тяло. Ако ви харесва, можете да подхранвате кожата с масло/олио, особено такова на естествена основа, с възможно най-малко вредни добавки.  Тези дребни съвети ще ви помогнат да се сдобиете с прекрасен тен за по-дълго време. Звездите, които имат по-тъмна кожа, също се придържат към тях, тъй като с подходящи грижи всяка кожа придобива сияен блясък.

 

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

 

 

 

Свързани теми: грижа, лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Ето кои ще бъдат най-търсените летни продукти: Виж и защо!

Дори самата помисъл за потене под слънчевите лъчи драстично намалява желанието ни да се гримираме...