Три идеи за парти грим с цветни устни by @makeupbuthow

Декември е сезонът на партитата – толкова поводи за празнуване, които поне за мен са предпоставка да опитам нещо по-дръзко и бляскаво както с грима, така и с тоалета си.

През зимата тенденциите винаги включват някакъв нюанс на тъмните, наситени цветове червила, затова и в тази връзка реших да ви предложа три идеи за бляскава парти визия с цветни устни:

Класически Холивудски блясък

Изчистен грим на очите – телесен кремав цвят върху клепача в комбинация с матови кафяви сенки в сгъвката и под окото. Довършителните щрихи включват очна линия, подчертани мигли и класическото червено червило. Аз лично обожавам по-тъмните червени червила с лека винена нотка, затова и за тази визия ползвах най-тъмния цвят в палитрата L’oreal La Palette Reds.

Закачливо розово

Опитайте нещо свежо и различно – яркото розово е не само подходящ цвят за лятото, защо да не го носим и през зимата – внася цвят и настроение на всеки грим. Комбинирах го с изчистен клепач както за първата визия. Червилото ми е Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick – Fuchsia Ecstasy 25

Дръзки в лилаво

Обожавам този цвят – наситено сливово лилаво с матова текстура – изглежда елегантно и предизвикателно и може да се комбинира с различни видове грим. Тук избрах да запазя клепача светъл като добавих сребристо-бял брокат и очертах очите с черен молив. По този начин погледа е подчертан, подава се малко блясък, но без да е прекалено в комбинация с червилото.

За устните използвах Maybelline Loaded Bolds Lipstick 886 Berry BossyКоя от трите визии ви харесва най-много и бихте носили? 

Споделете в коментарите!

Ели

Повече за: Как да поддържаме кожата ни сияйна през зимата [email protected]

Свързани теми: грим , Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow, новогодишен грим, празничен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Поеми пълен контрол над покривната мощ на фон дьо тена си!

Ефектът, стабилността и покривната сила на фон дьо тена ти няма да отслабват. От сега нататък само тези неща ги решаваш само ти...