Три идеи за опушен грим

Декември е месецът на суетата по много причини. Той е студен, но бласкав. Всички го очакват с нетърпение. Празничните събирания са може би най-важните събития за всички през зимата. И това ако не са достатъчно причини да бъдем най-красивите?! По отношение на визията нещата са ясни – обличаме любимата си малка черна рокля и си гарантираме страхотна визия, но когато става въпрос за грима трябва да прецезираме внимателно нещата, за да заслужим аплодисментите на останалите.

Когато говорим за празничен грим  винаги на ум ни идва класиката – опушени очи. Тази техника е прекрасен секси елемент към макиажа, който ще те превърне в момичето на вечерта. Какви опушени очи обаче да си направиш? Имаме отговор на този въпрос като за него ще „стъпим“ на трите ни любими палитри със сенки, благодарение на които сме създавали многобройни грим визии.

 • THE NUDES от Maybelline New York

  THE NUDES от Maybelline New York

  12 страхотни цвята намират място в The Nudes. От черно и тъмно сиво, до бежово и златисто – това е палитрата, която ти трябва ако искаш да създадеш класическо опушено око. То се отличава с черно във външния край на окото, което е добре да се оформи спрямо формата на очите за постигане на желания ефект. Препоръчваме ти да започнеш с двата тона златистото в палитрата – по-светлото нанеси във вътрешния ъгъл на окото, за да създадеш илюзия за по-отворено око и продължи с нюанса тъмно злато. След тях е време за черното като за транзитен цвят можеш да използваш сивито разположено точно върху него в палитрата.

 • THE ROCK NUDES от Maybelline New York

  THE ROCK NUDES от Maybelline New York

  С точно толкова цветове, колкото и The Nudes, тази палитра е правилният избор за момичтата, които си падат бунтарки и чрез макиажа си дават гластност на бошуващата в тях буря. Вдъхновена от рок музиката, тази палитра предизвиква за интересни и нетрадиционни опушени очи, а именно: избери 4 цвята – бяло, лилаво, сиво и сребристо.  Започни с най-тъмния цвят и го нанеси по външния ъгъл на окото. Над него надгради със сребъно, което да следва сгъвката на клепача, а за да добавиш визуален обем мини с бялото под веждата и надолу към вътрешния ъгъл. Ексцентричната нотка идва сега... нанеси плътно лилавото по долния клепач, стараейки се то и сивото в края да се срещнат и смесят много добре.

 • THE 24K NUDES от Maybelline New York

  THE 24K NUDES от Maybelline New York

  С тази палитра можеш да създадеш цели 13 визии, които са повече от подходящи за момичетата, които обичат блясъка, а той... той е идеален за празничните дни. Нашето  предложение е неустоимо. Създай очи, които пленяват само използвайки два цвята – златистото и тъмно сребристото. Нанеси златното по горния клепач щедро чак до сгъвката му, а по долния в максимална близост от линията на миглите нанеси сребристото. По този начин ще се получи интересен ефект, който ще е точно в празничния дух на декември.

Повече за: Една палитра със сенки – 3 страхотни визии

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York The Rock Nudes Palette

 • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

Свързани теми: сенки за очи , очи, опушен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Повдигане на клепачите с грим: стъпка по стъпка

Научи как да придадеш дълбочина и форма на падналите клепачи. Подмлади клепачите си в само няколко стъпки с помощта на тези трикове...