Тренди прически за пролетта

Дълга права коса

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Тази година дългата коса се връща с пълна сила. Дамите, любителки на класическата дълга коса определено ще се радват на тази новина.

Красивите, провокативни сестри Хадид сред първите приеха тенденцията, а ако и вие решите да последвате примера им заложете на дълга, перфектно права коса.

Конска опашка

 

Прическата с конска опашка е изключително актуална и през този сезон. Чудите се каква прическа да направите за някое важно събитие? Следвайте съветите на звездите на Холивуд и съберете косата на висока конска опашка и ще изглеждате чудесно.

Никога преди не е било толкова лесно да направите ефектна и красива прическа, в крак с модните тенденции!

Боб прическа

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


Прическата боб, известна още като каре е сред най-предпочитаните прически сред холивудските звезди. Моделът Кендал Дженър е една от звездите която заложи на тази шикозна прическа, изключително подходяща както за дневна така и за вечерна визия.

Ако имате естествено вълнообразна коса, това е вашият сезон! Всичко от което имате нужда е малко количество гел или пяна за коса и ще имате перфектно оформена прическа с която ще съберете погледите на околните.

Повече за: Цветове от миналото

Свързани теми: фризура, стил , мода

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Опушеният грим е отживелица – подготви се за взрив от цветове

През последните няколко години станахме свидетели на най-различни тенденции за гримиране на очите – от класически, през авангардни, до онези ...