Трябва ли да сменим фон дьо тена през пролетта?

Пролетта е безспорно най-очаквания от нас сезон, който ни омайва, кара ни да се чувстваме по-красиви, по-жизнени и по-привлекателни. Когато той настъпи сякаш разцъфваме като цветовете на дърветата с помощта на новите тенденции на фешън и бюти сцената. Известен като сезона на промяната, през пролетта няма как да не се запиваме какво трябва да заменим с ново, за да сме още по-нотразими. В бюти отношение отговорът на този въпрос е повече от ясен – добре е да оставим покриващите и прекалено мазни фон дьо тени зад гърба ни и да се насочим към други с по-лека формула.
 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

По-леки текстури

През зимата, заради ниските температури, кожата ни се изсушава. За да и дадем нужната доза хидратация е добре да се гримираме с по-покривни, мазни и хидратиращи фон дьо тени. През пролетта обаче е добре да преминем към леки продукти, които да оставят усещане за свежест по лицето ни. Смяната на фон дьо тена с някой лек, средно-покривен продукт ще освежи визията ти и ще придаде естествен блясък на кожата, който е абсолютно задължителен през този сезон.

Смесвай смело

Ако все още не си готова да се разделиш с любимия ти фон дьо тен, който цяла зима те е правил неотразима, то, спокойно, има начин да го запазиш и вмъкнеш в твоята пролетна бюти рутина. Смеси малка част от фон дьо тена ти с дневния ти овлажняващ крем със слънцезащита, който използваш ежедневно. Така формулата на фон дьо тена ще се олекоти и ще работи за твоята перфектна пролетна визия.

Избирай внимателно

Ако не си сигурна с кой фон фьо тен да смениш зимния си... ние имаме предложение, на което трудно ще устоиш, а именно Maybelline New York SuperStay Foundation. Този продукт е разработен, за да даде усещане за лекота по време на носене, но и да покрива достатъчно добре, че да зарадва почитателките на доброто покритие при фон дьо тените.  Maybelline New York SuperStay обещава да се задържи в перфекен вид на кожата ти в продължение на деня, за да осигури максимален комфорт на представителките на нежния пол. Той е идеалното решение за всички жени, които търсят своята пролетна  бюти находка, с която да заменят тежестта на зимния фон дьо тен

Повече за: Четки или гъбичка – какво да изберем?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Superstay 24H

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Новогодишната визия на Адриана Лима: Туториал стъпка по стъпка

Следвай нашия туториал стъпка по стъпка и с негова помощ ще заблестиш като нея на специалната вечер:...