Това са нашите фаворити за постигане на nude визия

Maybelline New York Fit Me пудра с нова формула

Започни гримирането с Maybelline New York Fit Me пудра с подобрена формула, която се предлага в 6 нюанса, подходящи за всеки тен.

Предлагаме ти първо да я нанесеш на ръката си, след което с помощта на бюти блендер да я разнесеш по цялото лице, като лекичко потупваш с пръсти, започвайки от Т зоната, чак до външните части на лицето и линията на врата, където да изравниш тена на врата и лицето.

Maybelline New York The Nudes палитра сенки

Дойде редът на гримирането на очите, което ще направим по правилния за nude гримиране начин. Предлагаме ти бежово. А най-добрият начин да постигнеш неутрален, но все пак ефектен грим на очите е чрез Maybelline New York The Nudes палитра сенки за очи.

Изключително важно е хубаво да блендираш сенките, затова е най-добре да смесиш само два нюанса, тъмен и светъл. С тъмния нюанс направи ефект на дълбочина на окото, светлия нанеси на останалата част от клепача, а точно под веждите нанеси възможно най-светлия нюанс, за да подчертаеш чупката на веждите.

Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil молив за вежди

Въпреки че повечето момичета оставят веждите за накрая, ние ти предлагаме да им обърнеш специално внимание, при това в самото начало на гримирането.

За веждите си ползвай Maybelline New York Brow Micro Pencil молив за вежди, като с него направиш не повече от няколко внимателни движения от началото към края на веждите, особено ако веждите ти са природно гъсти. След това среши веждите с движения нагоре, използвайки четката, намираща се от другата страна на молива.

Maybelline New York Hyper Precise очна линия

С Maybelline New York Hyper Precise  нанасянето на очна линия наистина е най-лесния начин за подчертаване на погледа. Благодарение на него винаги ще ти се получава перфектна черта, защото само едно нанасяне с тази очна линия е напълно достатъчно.

Maybelline New York Fit Me руж

Правилният начин да нанесеш руж на скулите е да ги накараш да изпъкнат, като се усмихнеш. Този руж се предлага в 4 нюанса, но ние ти препоръчваме или nude нюанс номер 15, или розов нюанс номер 25.

Maybelline New York Instant Anti Age Eraser коректор

Преди самия край на гримирането можеш да прикриеш торбичките под очите с един от най-купуваните козметични продукти, Maybelline New York Instant Anti Age Eraser коректор.

Maybelline New York Superstay Ink Crayon и Maybelline New York Shine Compulsion

Комбинирането на две червила е един от любимите ни трикове за гримиране. Съветваме те първо да нанесеш Maybelline New York Super Stay Ink Crayon стик червило в нюанс 30, а след това с леки потупвания и червило Maybelline New York Shine Compulsion в нюанс номер 50.

Maybelline New York Lash Lift спирала

Подчертаването на очите е просто задължителна част от гримирането, а в някои случаи е най-добре за целта да ползваме спирала, която осигурява Lash Lift на миглите, вместо да нанасяме ярки сенки. Сама ще се убедиш колко невероятна е Maybelline New York Falsies Lash Lift спиралата, ако ѝ дадеш шанс.

Maybelline New York Lasting Fix спрей фиксатор за грим

За да издържи грима ти през целия ден, завърши с Maybelline New York Lasting Fix спрей фиксатор, който ще се погрижи гримът ти да не се разтапя и размазва.

Кои са твоите фаворити за постигане на nude визия? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Опушеният грим е отживелица – подготви се за взрив от цветове

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Fit Me

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York The Nudes

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Hyper Precise

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Shine Compulsion

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Lift

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lasting Fix

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me

  Поръчайте веднага

Свързани теми: сенки за очи , грижа, очна линия, очи, руж , гланц за устни , пудра, контуриране , устни, дневен грим , стил , мода , опушен грим, nude грим, коректор, лице, молив за устни, Maybelline New York, фиксатор за грим, коректор

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всички мистерии на червеното червило

Червеното червило отдавна е символ както на женската сила, манипулация, елегантност, така и на упадък, блясък, съблазняване, господство, скриване, обв...