Топ пет цветове червило за всеки повод

Съществува едно неписано правило по което всяка жена има любими нюанси на червилото, но трябва да открие кои са те. Ако и вие сте сред онези които не могат да си представят една грим визия без разкрасени устни или просто се колебаете кой нюанс да изберете, представяме ви топ пет цветове червило, подходящи за всеки повод.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

1. Червено червило

Червеното червило е несъмнено класика в женската козметика. Макар че преди е било използвано предимно за вечерен грим, червеното червило сега е на мода и за дневен вариант. Също така, вече не важи правилото за съчетаване на червеното червило с останалия грим който да не е твърде натрапчив.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

2. Червило в телесен нюанс

Червилото в телесен нюанс подхожда на всяка кожа и всеки грим, и винаги е идеално решение за удачна визия. То съчетава в себе си естественост и чар, и точно това го прави любим продукт на голям брой жени.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

3. Розово червило

Мнозина биха казали че розовото червило е излишен аксесоар за дамската чанта на една жена която вече има червено червило. Това е голяма грешка! Макар че на пръв поглед еднакви, двата цвята се различават  по своите поднюанси. Розовият цвят е идеален избор за пролетен и летен грим.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

4. Червило в прасковен или светлорозов нюанс

Ако искате да внесете малко разнообразие в грима, особено в дневния му вариант, задължително изберете един от тези два нюанса.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

5. Червило в тъмен нюанс

Червилото в тъмен нюанс е задължително за миналия, текущия и следващия сезон. Без значение от това на кой нюанс ще заложите – тъмнолилав, бордо или черен, важно е да го носите със самочувствие.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Повече за: Реши теста и открий кой е твоят цвят червило

Свързани теми: грим , червило, устни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добър фон дьо тен със SPF защита

Повечето хора ги обичат, но слънчевите лъчи могат да бъдат много опасни и това е доказан факт, който не бива да пренебрегваме. Кремовете със защитен ф...