ТОП 5 съвета за нанасяне на спирала

Както често избираме неподходяща за нас спирала, така често правим грешки и при прилагането и. Но няма място за отчаяние. Всичко е много просто - трябва само да следите съветите ни, и ще предотвратите проблемите пред които най-често се изправяте при нанасяне на любимия ви продукт – слепване на миглите, размазани клепачи, ронене, лоша издържливост. Ще придадете на погледа едно ново излъчване, а очите ви ще бъдат подчертни по начин който заслужават.

1. Зиг-заг техниката

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Поставете четката в корена на миглите а след това, с движения в зиг-заг нанесете спиралата върху миглите. По този начин косъмчетата на четката се разпределят равномерно между миглите и нанасят продукта върху всяка мигла отделно. След като нанесете спиралата върху корена на миглите, с подходяща четка разрешете миглите за да ги удължите визуално. Не забравяйте за най-късите мигли в ъглите на окото, които правят окото по-отворено и по-голямо.

Долните мигли: Нанесена само върху горните мигли, спиралата незабавно придава свежест на погледа. За визуално увеличаване на окото, гримьорите съветват нанасяне на спирала и върху долните мигли. Внимавайте с количеството, за да предотвратите размазване на спиралата под очите.

 2. Най-много два пласта

За да придадете максимално естествен вид на миглите си, и да предотвратите слепването им, не нанасяйте спиралата в повече от два пласта. След нанасяне, изчакайте 5 секунди преди да мигнете отново, за да не размажете спиралата. За да премахнете излишното количество спирала от миглите, използвайте специална четчица с която да разрешете миглите. Това същевременно ще удължи оптически миглите и ще им придаде естествен вид, който пленява околните. Важно е да не забравяте да разрешете миглите след всеки пласт спирала.

Колкото по-малко толкова по-добре - Нанасяне на голямо количество спирала сплъстява миглите, прави ги да излеждат тежки а спиралата започва да се рони. Това определено не е ефекта който искате да постигнете, нали?

Излишно количество -  Самата опаковка на спиралите е такава че предотвратява натрупване на твърде много туш върху четката, но за да отнемете излишното количество завъртете четката около отвора на тубичката. Това е още един начин да предотвратите слепване на миглите след нанасяне на спирала.

3. Две спирали наведнъж

За добре очертани мигли, гримьорите съветват използване на два вида спирала. Най-напред нанесете спирала за удължване на миглите а след това и спирала осигуряваща допълнителен обем. По този начин всяка мигла е красиво подчертана а погледът неустоимо изразителен. Или бъдете свободни и експериметнирайте – използвайте спирала за дефиниране на миглите и спирала за удължване, с която да подчертаете върховете на миглите. Комбинацията на спирала за извиване на миглите и спирала за обем също добавя нотка сексапил в излъчването ви. Ако в козметичната си чантичка вече имате спиралата Paradise Extatic на L'Oréal Paris, вие сте истинска щастливка, защото с нея няма нужда от съчетаване и експерименти. Формулата на Paradise Extatic спиралата осигурява обем и плътност на миглите, четката е изключително мека и удобна за нанасяне.

4. Използвайте подходяща четка

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Вероятно ви се е случвало да откриете идеалната за вас формула – дълготрайна, не се размазва, не се рони а цветът ви пасва прекрасно...любов от пръв поглед. Но уви, не сте доволни от четката. Няма място за отчаяние, просто не я използвайте. Набавете си спрециална гримьорска четчица или използвайте гребен за разресване на мигли. Ако имате стара спирала с четчица, която напълно ви отговаря, тогава използвайте тази четка с новата спирала, в чиято формула се влюбихте.

5. Изпозлвайте извивачка за мигли

Ако природата ви е дарила с красиви, дълги и плътни  мигли, този съвет не е за вас. За съжаление, малко са момичетата които могат да се похвалят с такива мигли. Но и за това има решение. Всичко от което имате нужда е една извивачка за мигли. ВИНАГИ го използвайте върху чисти и сухи мигли и ВИНАГИ преди прилагане на спирала. За максимално извити мигли, затоплете извивачакта с помощта на сешоар, поставете я в корена на миглите и стиснете за няколко секунди. Повторете това по цялата дължина на миглите от корена до върха. Не дръжте извивачката затворена по-дълго от 30 секунди.

Повече за: 3 неща, които трябва да знаеш преди покупка на нова спирала за мигли

 

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Paris Paradise Extatic

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

TREND ALERT: 3 продукта за абсолютен хит грим визия това лято

Лятото наближава и вълнението нараства! Време е за събирания, незабравими приключения и нови начала. Затова си вземие доброто настроение и усмивката и...