Топ 5: Дрогерийни спирали, които отлично си вършат работата!

Има редица козметични продукти, без които жените не могат да функционират. Въпреки това един от тях се откроява като най-важен. Независимо дали носим грим за специален повод или нещо по-лежерно (за всеки ден), без този продукт всичко би пропаднало. Вече знаеш, че става дума за спиралата - продукта, който придава final touch на всяка грим визия. От друга страна обаче, когато не сме в настроение за гримиране, един слой спирала върху миглите ще е достатъчен, за цялостно освежаване на визията. Като се има предвид, че на пазара има наистина голям брой спирали, често сме в дилема коя да изберем. Спретнахме ти списък с пет спирали, които дават страхотни резултати, а освен това можеш да ги откриеш в дрогериите на достъпни цени.

1. Maybelline New York Lash Sensational 

На първо място избрахме вече добре познатата спирала Lash Sensational, преди всичко защото осигурява невероятен обем на миглите. Това е така, благодарение на четката ѝ, съставена от десет слоя гребенчета, които разделят всяка мигла. Формулата на тази спирала е обогатена с масло от дива роза и минерални пигменти, които правят цвета по-интензивен. Ще останеш доволна от факта, че тази спирала е един от любимите козметични продукти на голям брой известни инфлуенсърки. А сега се предлага и в новия цвят burgundy. По тази причина, ако искаш да направиш малка промяна в ежедневния си грим, няма да сбъркаш с кафява спирала. Ако обаче държиш на класиката, има няколко черни варианта на спиралата Lash Sensational, Very Black, Intense Black, както и водоустойчива черна спирала. Каквото и да избереш, сигурни сме, че няма да сгрешиш.

2. NYX Professional Makeup Super Luscious Stacked

Благодарение на специалната си формула, тази спирала се нанася безупречно върху миглите, без бучки. Има равна четка, с която се разпределя равномерно по цялата дължина. Основното ѝ предимство е, че осигурява интензивен обем, а за допълнителен ефект можеш да нанесеш няколко слоя. Спиралата Super Luscious Stacked се предлага и във водоустойчив вариант, която ти препоръчваме за летните месеци.

3. L'Oreal Paris Lash Paradise Intense Black

Тази спирала има много мека четка, която позволява да се нанася равномерно от корена на миглите до върха. Интензивно черната ѝ кремообразна формула придава на миглите страхотен обем и ги прави драматично черни. Предимството на тази спирала е, че е подходяща за чувствителни очи, така че ако ти се е случвало очите ти да сълзят след нанасяне на спирала, с нея ще забравиш за това. Същото се отнася и за спиралата L’Oreal Paris Lash Paradise в кафяво.

4. Maybelline New York Colossal Curl Bounce Very Black

Спиралата, чиято характерост е нейната веган формулата, има извита четка, която позволява много лесно нанасяне. Само с няколко движения миглите ще изглеждат по-дълги и по-плътни. Четката Curl'n'Bounce извива миглите и им придава обем, докато формулата Memory Curl ги поддържа извити до 24 часа. С тази спирала с интересна опаковка можеш да забравиш за извиването на миглите.

5. NYX Professional Makeup Tinted Brow спирала за вежди

Ако си мислила, че има само спирали за мигли, грешиш. През последните няколко години на пазара се появи голям брой спирали за вежди. Те за много кратко време се сдобиха сголяма популярност. Според нас това е напълно оправдано, защото този продукт е много полезен. Спиралата за вежди прави възможно постигането на идеално оформени вежди. NYX Professional Makeup Tinted спирала се предлага в цели пет нюанса, от пепеляво синьо до тъмнокафяво. Благодарение на това няма да имаш проблем да избереш този, който най-добре отговаря на цвета на твоите вежди. С тази спирала ще постигнеш естествен вид на веждите си, които играят огромно значение за цялостния вид на лицето ти.

Прочети още: Това са цветовете, които ще бъдат истински ХИТ през 2022-а година!

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Lash Sensational Mascara

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Lash Paradise Intense Black

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Super Luscious Stacked

 • Maybelline New York Colossal Curl Bounce Very Black

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Tinted Brow

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational Burgundy

  Поръчайте веднага
 • L’Oreal Paris Lash Paradise Moonlight Brown

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Super Luscious Full Figured

Свързани теми: грим , спирала , очи, NYX, Loreal Paris, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това са нюансите на кафяво, които ще носиш на устните си и са тенденцията на сезона!

Земните тонове са на мода, но кафявите са направо цветът на сезона, постарай се да ги носиш на устните си...