Топ 4 грешки, които допускаме с червилото

Червилото е онази част от козметичната чанта на всяка жена, който можем да определим като любим аксесоар. С негова помощ, и най-семплата визия може да се превърне в изискано излъчване. Но една малка грешка при нанасяне на червилото, разваля цялата визия и може да те превърне в комичен клоун, наместо в красива принцеса. Вижте кои са най-често срещаните грешки които допускаме.

Молив за устни с по-тъмен цвят

За най-добър ефект, цветът на молива трябва да е в тон с цвета на червилото или в някой телесен нюанс. Очертайте контура на устните а след това, с леки потупващи движения нанесете червилото.

Не започвате от средата

Винаги започвайте от средата на устните след което преминете към краищата. Така ще избегнете грешките и няма да се наложи да коригирате.

Грешен нюанс

Изборът на подходящ нюанс червило е ключов фактор за създаване на една удачна визия. Ако имате тънки устни, изберете червило в светли и блестящи тонове. Така оптически ще направите устните да изглеждат по-обемни.  

Не сте се справили с останалия грим

Цветът на червилото задължително трябва да е в хармония с останалия грим. При ярка цветова гама на дрехите, изберете червило с леки тонове. При подчертан грим на очите, червилото трябва да е неутрално. Ако залагате на смели тонове върху устните, останалият грим трябва да е семпъл и почти незабележим.

Повече за: 7 доказателства че си пристрастена към грима 

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction 634 Greige Perfe

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Lip LIner

Свързани теми: червило, устни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Новогодишната визия на Адриана Лима: Туториал стъпка по стъпка

Следвай нашия туториал стъпка по стъпка и с негова помощ ще заблестиш като нея на специалната вечер:...