Топ 3 трика за повдигане на самочувствието през зимата by @makeupbuthow

Зимата е тук и макар и да е сиво, студено и мрачно, вместо да се чувстваме депресирани и тъжни в очакване на слънцето и пролетта, има някои женски трикчета, които може да ни помогнат със самочувствието.

Не знам за вас, но за мен – има някои козметични процедури и продукти, които забелязвам, че ме карат да се почувствам по-уверена и красива. Надявам се и при вас да е така.
Ето и кои са те:

ели топ три трика за самочувствие

1.Хубава кожа

Ако кожата ми е в лошо състояние няма как да се чувствам добре, затова и се старая да обръщам специално внимание и грижа за нея. През зимата дехидратираната кожа е често срещан проблем при много дами, затова е хубаво да добавим по-богати кремове, основи и масла към рутината ни. Любимото ми е масло от шипки (rose hip).

2. Ярко червило

Без значение какъв е сезона, ярките цветове червила винаги успяват да повдигнат настроението и самочувствието на една жена – опитайте червено, винено или розово за акцент, който да събере всички погледи.

ели топ три трика за самочувствие

3. Нова прическа

По-къса, бретон, къдрава, права или пък на кок…? Опитайте нещо ново, дори и да не включва подстрижка, една нова прическа винаги освежава визията. Красивата коса винаги ще е на мода, затова е важно да полагаме грижи за нея. Любимите ми процедури за хидратиране през зимата са чрез маски или масла. Маската, която слагам най-често е с кокосово масло, която оставям да стои в косата за час, след което отмивам и резултатите са – мека и копринена коса. За суха коса или след къдрене обичам да добавя капка арганово масло в краищата за допълнителен блясък и хидратация. Като цяло маслата са любим продукт както за кожата, така и за косата.

ели топ три трика за самочувствие

Ще се радвам да разбера кои са вашите трикове за повдигане на самочувствието – споделете в коментарите. 

До скоро!

Ели

Повече за: Как да минимизираме порите? by @makeupbuthow

Свързани теми: грим , Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow, зима

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тенденции: най-актуалните продукти за този месец

Сега е време да разчупиш монотонното си ежедневие и да смениш навиците си, защото тази година ни носи много изненади и нови гримове, пред които никой ...