Топ 3 трика за перфектни вежди by @makeupbuthow

Веждите са една от най-важните черти на лицето, те могат визуално да стеснят носа, да придадат подмладен вид на лицето, и въобще форма и завършеност на грима.

Ето защо е хубаво да ги подчертаваме, независимо дали имаме натурално тънки или плътни вежди, малко молив или сенки никога не са излишни.

Ето моите топ 3 съвета за натурално-подчертани вежди:


#1 Избор на продукт

За забързаната дама, която няма време за много грим, но търси да постигне натурален ефект, препоръчвам да използва молив вместо сенки. По този начин няма да ви бъде необходимо да ползвате четка, ще можете лесно и бързо да попълните празните места между косъмчетата и дори да вземете молива в дамската си чанта.

Моят фаворит за тази цел е Loreal Brow Artist Maker. Дебелият писец е по-подходящ за дами с натурално плътни вежди, а четчицата от другата му страна е идеална за разнасяне на продукта. Ако пък имате по-тънки вежди, които имат нужда от повече подчертаване, препоръчително е да ползвате молив с по-тънък и прецизен връх или сенки за вежди.

#2 Нанасяне

За най-натурален вид, винаги нанасяйте продукта най-концентрирано в извивката и края на веждите, оставяйки началото по-светло. По този начин ще получите натурален омбре/преливащ се ефект и веждите ви няма да изглеждат като изрисувани.

#3 Почистване

Ако излезете извън очертанията на веждите или пък имате косъмчета, които не сте почистили, най-добрият начин да ги прикриете е чрез коректор. Нанесете го с малка, прецизна четка под веждите като така допълнително ще подчертаете формата, която сте постигнали.

Ели

Повече за: Очертаването на веждите - кога да спрем?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert brunette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: вежди, Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Водоустойчиви гримове: ръководство за лятото

Проблемът с разтопения грим се решава много преди той да се покаже. Просто е – водоустойчивите гримове са единственото решение...