Топ 3 на най-добрите спирали през 2017-а

Красивите 12 месеца на 2017-а са към своя край и съвсем скоро ще обърнем лист от календара, за да започнем отново с надежди и мечти. По едно нещо си приличат всички изминали години до сега – по желанието ни да сме красиви и неотразими, да получаваме това, за което мечтаем и което заслужаваме. Красотата, която е наш специалитет, ни е провокирала за многобройни експерименти и приключения в дебрите на макиажа. Тези вълнуващи опити да сме все по-неустоими ни „срещнаха“ с три от най-добрите спирали, които сме използвали някога. Те са толкова добри, че нямаме намерение да се откажем от тях и през новата година.
Представяме ти нашия топ 3 за съвършени мигли…

 • Miss Baby Roll

  Miss Baby Roll

  Формулата на този продукт задържа извивката в страхотно положение цял ден, което прави Miss Baby Roll идеално решение за всички представителки на нежния пол, които могат да се похвалят с по-динамично ежедневие. Най-страхотното на тази спирала е обаче, че тя идва в цели 5 варианта – черна, черна и водоустойчива, светло синя, лилава и индигова. Да, тенденцията на цветните мигли се завърна и обещава през новата година да не ходи никъде. Предлагаме ти да внесеш малко ексцентричност и закачливост в погледа ти.

 • False Lash X-Fiber Mascara

  False Lash X-Fiber Mascara

  Три нюанса на черното идват със спиралата X Fiber.  Освен всичко останало този продукт обещава миглите ти да изглеждат адски страхотни – сякаш имаш екстеншъни. Спиралата има две основни качества – тя удължава миглите, като ги прави и много по-обемни чрез своята двукомпонентна система. Първо се започва с базата. Тя е черна и по този начин подчертава миглите, давайки им и нужния обем, след това продължи със същинската част, чиято формула е обогатена с фибри, които удължават всяко косъмче по равно. 

 • Paradise Extatic

  Paradise Extatic

  Спиралата, която мисли за миглите ти, така бихме описали  Paradise Extatic, чиято формула е обогатена със специални масла, за да не изсушава миглите ти докато е на тях. Точно напротив, този продукт ги прави меки и подхранени като перца, които пърхат докато премигаш. Четката на тази спирала не е силиконова, което ни кара да я харесваме още повече. Тя е създадена с идеята да разпредели напълно равномерно спиралата по миглите като обхване дори най-малките, тези които все още растат и са късички.

Повече за: ТОП 5 макиаж продукта за очи през 2017

 

 

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Paris Miss Baby Roll Black

 • L'Oreal Paris False Lash X-Fiber Mascara

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Paradise Extatic

  Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Уроци по грим: Време е за платинена New York визия

Създадена с добре подбрани гримове, небрежната визия може да изглежда изключително ефектно, дори по-добре от full coverage визията...