Топ 3 макиаж подаръка за зодия Козирог

До 20-и януари представителите на зодия Козирог ще бъдат на пиедестал и ако имаш близка приятелка, или няколко, представителка този земен знак, то сега е моментът да избереш най-страхотния подарък за нея. Съвсем естествено е да се насочиш към бюти подаръците, защото… все пак сме истински фенове на красотата, нали?! Ако се питаш какво да избереш, за да очароваш Козирога в твоя живот, спокойно, ние имаме три отговора, кой от кой по-добър. Избери едно от нашите предложения и направи любимата ти приятелка повече от щастлива, направи я още по-красива.

Очна линия


Според астролозите, зодиакалното качество на Козирозите е кардиналността. Затова, за толкова силни и ярко изразени натури е добре да изберем подарък, който да им помогне да подчертаят категоричността на характера си. Да, Козирогът е точно такъв – категоричен и силен, поради тази причина предлагаме да заложиш на чудесна очна линия – катранено черна и прецизна. Козирозите са много активни хора и това е една от причините да се спреш на макиаж подарък с дълготрайна формула, която да им гарантира целодневна сигурност.

Палитра сенки за очи


Цветовете, които се свързват със зодия Козирог са тъмно зелено, синьо, черно, дори пурпурно. Тъмните тонове, които перфектно прилягат на същността на Козирога, чиято планета е Сатурн, са идеални за създаване на перфектен грим на очите. Всички тъмни цветове могат да бъдат намерени в палитрите със сенки, които винаги са идеален подарък за нежния пол. Насочи се към палитра, която предлага разнообразие и силни пигменти на цветовете, за максимална интензивност и устойчивост на цвета.

Натурални оттенъци


Понеже този зодиакален знак  черпи силата си от Земята, винаги е добре да вземеш макиаж подаръци, които да са в естествени тонове. Нашето предложение е да заложиш на добър молив за вежди в комбинация със сенки за вежди, червило в кафеникав нюанс, много актуален тренд в момента, или бронзант, който да подчертае нежно скулите. Също бихме препоръчали, понеже се заговорихме за нежните тонове, да се ориентираш и към bb крем с лек нюанс, който да подхожда на кожата на твоята любима приятелка Козирог.

Повече за: Макиаж цветове за всяка зодия (Първа част)

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Sensational Liner

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Voyager

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво е илюминатор и как се ползва

Не е толкова трудно да постигнеш свежа и блестяща визия, когато имаш цял несесер с най-разнообразни гримове, но възможно ли е това само с един продукт...