Топ 3 летни лака за нокти

Лятото – сезон на удоволствие, плаж, море, топъл пясък, сладолед и разбира се красиви лакове за нокти. Това е напълно достатъчно да събуди сетивата ни. През лятото забравете думата „правила“ и се отдайте на удоволствията!

Преди да тръгнете към морето, не забравяйте да вземете с вас поне един от Топ трите летни лака за нокти:

Ментово зелено

Според психолозите този нюанс действа успокояващо, носи свежест и е доста оригинален. Съчетава се добре с почти всички нюанси и винаги е много ефектен акцент в облеклото. Шикозен и същевременно класически, цветът „мента“ придава красив вид на ръцете. В случай че, нямате подръка лак в ментово зелено, направете маникюр в още един типичен летен цвят – тюркоаз. Това е цветът на морето и в себе си носи лятно настроение. И двата цвята подхождат перфектно на всеки цвят кожа.

 

minty fresh 🌿 @echolalie wears shade #empowermint from #essiesummer2018

A post shared by essie (@essie) on

Тъмно лилаво

Макар че обикновено се свързва с есента и зимата, този нюанс е идеален за създаване на свеж, летен маникюр. Пасва добре към лежерните летни рокли, особено неговия сливово оттенък. Преди да тръгнете на море, разкрасете ноктите си в тъмно лилаво, като нанесете два слоя лак. Изчакайте да изсъхне и нанесете топлак. Това ще ви осугури дълготраен красив маникюр до края на отпуска. Тъмно лилавото подхожда добре на всеки цвят кожа, а доста ефектно стои на ръце с много светла, бледа кожа.

 

A post shared by essie (@essie) on

Коралово

Ефектен, винаги актуалан цвят особено през топлите месеци от годината. Независимо дали ще изберете лак с оранжев, червен или розов оттенък, кораловият маникюр ще внесе бодро и свежо настроение в морската ви визия. Перфектно подчертава красивия летен загар, и е подходящ както за създаване на маникюр така и за създаване на ефектен летен педикюр. Една от хитовите комбинации за лятото са педикюр в коралово и маникюр в прасковено. Използвайте тези прекрасни идеи и със сигруност ще блестите цяло лято!

 

A post shared by essie (@essie) on

За този външен вид препоръчваме

  • Essie 99 Mint Candy Apple

    Поръчайте веднага
  • Essie 48 luxedo

    Поръчайте веднага
  • Essie Fondant of You

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, лак за нокти, essie, лято

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

База за грим за очи – какво е и как се използва?

Това направо разваля настроението ти и е силен удар на самочувствието, нали? Можеш да предотвратиш това, ако в грим рутината ти включиш един продукт –...