Топ 3 козметични необходимости за фитнеса by @makeupbuthow

Създаването на режим за някакъв вид физическа активност е прекрасен навик, който не само ще спомогне за това да имате по-красива фигура, ще се отрази добре на здравето но и неизменно ще ви накара да се почувствате по-тонизирани и уверени.

А и с настъпването на новата 2017 година със сигурност това присъства в списъкът с цели на много дами, включително и на мен самата.

В тази връзка днес ще си говорим на тема козметични необходимости за фитнеса.

Те може да варират в зависимост от това дали си вземате душ във фитнеса или вкъщи, но все пак ще ви споделя моите топ 3 продукта, които винаги присъстват в сака ми за тренировки

необходимости за фитнес

1. Мокри кърпички

В случай, че отивате директно от работа на фитнес и вече сте с грим, пакет мокри кърпички ще ви бъде от полза. Избършете грима от лицето преди тренировка за да може кожата ви да диша и да се чувствате по-комфортно. Ако пък нямате време да се изкъпете веднага след като сте тренирали, мократа кърпичка ще ви освежи и премахне потта от лицето.

2. Сух шампоан

Ако нямате възможност да измиете косата , но искате да я освежите преди или след тренировка – ползвайте сух шампоан – той ще абсорбира излишното омазняване и неприятен мирис.

3. Балсам за устни

Не знам за вас, но аз често страдам от сухи, напукани устни през зимата и балсамът за устни е единствения продукт, който може да се намери във всичките ми чанти, включително и в сака ми за фитнес, тъй като го ползвам постоянно.

Това са моите топ 3 продукта в чантата ми за тренировки, ще се радвам да разбера и какви са вашите козметични принадлежности, без които не можете във фитнеса.

Споделете в коментарите.

Повече за: Как да поддържаме кожата ни сияйна през зимата [email protected]

Свързани теми: грим , Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всичко за отстраняването на грима

Колкото и банално да звучи, оставянето на грима върху кожата за една нощ може да ти донесе много повече вреди отколкото ползи. ...