Топ 3 грешки при оформяне на веждите

И птичките знаят че веждите играят важна роля във визията на една жена. На веждите се отделя голямо внимание през последните години, а модата в оформянето им минава през различни направления – от тънки, дебели, плътни до оцветени. Тенденциите се сменяват, но остава фактът че, добре поддържаните вежди винаги са на мода. Ако и ти мечтаеш за добре оформени вежди, обърни внимание на трите най-често срещани грешки при оформянето на веждите.

1. Голямо разстояние между веждите

За начало на линията на веждите се счита линията от най-външната част на ноздрите към вътрешната част на очите. Твърде отдалечените вежди визуално правят лицето да изглежда овално и кратко

2. Прекалено изтънени вежди

За някои момичета ежедневното скубане на веждите е удовлетворяващо, но това често води до изтъняването им и неестествена форма. Според експертите, най-добре е косъмчетата да се отскубват веднъж седмично. Преди да започнеш със скубането, с помощта на специално гребенче среши косъмчетата. Така ще усмириш всяко косъмче и можеш да премахнеш само косъмчетата излизащи извън избраната форма.

3. Очертаване извън чертата на веждите

Напълно разбирам желанието ти да имаш добре подчертани вежди, но с прекаленото акцентиране и излизане извън естествената черта на веждите получаваш обратен ефект. Избери молив за вежди който да е с един тон по тъмен от естествения им цвят. Запомни че, веждите трябва да подчертаят изражението и формата на лицето а не да привличат вниманието на околните.

Повече за: Перфектни вежди - как?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Fill Soft Brown

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Brow Drama Pomade

Свързани теми: грим , вежди

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сива коса: как да се гримирам за странната тенденция в косите

Сивата коса е сред най-горещите тенденции в света и почти всички трендсетъри, независимо от възрастта, охотно боядисват косите си в сребристо...