ТОП 3 червила за 2017

Независимо от сезона и повода по който създавахме различни визии през миналата година, тези три продукта непрекъснато бяха в някоя от главните роли. Сега, когато треската по празниците се усеща във въздуха, представяме трите червила които отнеха дъха ни през 2017 година.

SuperStay Matte Ink

 

A post shared by @_mymakeup__ on


За супер изкарване през най-дългата нощ  годината, и гримът трябва направо да е „super stay”. Вече разбрахте, става дума за дълготрайните SuperStay Matte Ink червила на Maybelline. Тези червила придават страхотно излъчване на устните в продължение на 16 часа. Нежната текстура на червилото лесно се нанася благодарение на уникалния апликатор. С богата палитра от нюанси, SuperStay червилата могат да бъдат съчетани с различни типове облекло всеки ден.

Vivid Hot Lacquer

 

A post shared by @_mymakeup__ on


За по-смелите момичета, които искат има устни, които да изкушават и да съблазняват, тук са течните червила Vivid Hot Lacquer на Maybelline

Яркият цвят и блясък придават чувствен и съблазнителен завършек на всеки грим. Изключително лесно се нанасят и подсилват ефекта на сочни и обемни устни.

Color Sensational

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Червилото, което сериозно се стреми да превземе първото място в тази класация е je Color Sensational черволото. Color Sensational червилата оставят лек кремообразен финиш само с едно нанасяне. Известни са със своята широка гама от цветове, за да може всяка жена да намери точно това от което се нуждае.

Повече за: Универсален грим за всеки цвят червило by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer Royal

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Rose

Свързани теми: червено червило , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримове за всеки джоб

За пореден път развенчавам митовете, този път тези свързани със съотношението качество – цена. По-високата цена не означава автоматично и високо качес...