Тъмно червило за дневна визия

Вече няколко сезона назад червилата в тъмни нюанси са абсолютен хит. От появата на тенденцията, много жени се страхуват от нанасянето на тъмно червило или пък залагат на тази тоналност само за вечерни визии.

Но, когато намерите подходящ нюанс, ще поискате да го носите отново и отново. Но, не знаете как да го съчетаете с дневната си визия?

Представяме ви няколко съвета които да ви помогнат:

1. Избор:

Избирайте нюанси които харесвате, но и тези които ви подхождат. Самочувствието е едно от важните условия за сътворяване на удачна визия с тъмно червило.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


2. Контраст

Изберете нюанс който ще направи контраст с цвета на очите, на който устните ви ще изпъкнат на преден план.
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


3. Аутфитът е важен

За да избегнете ефекта на вечерна визия (снимката по-долу), изберете дрехи в пастелни тонове. Ако все пак решите да заложите на тъмни нюанси, изберете не набиващи се на очи модели дрехи. Допълненията и аксесоарите също трябва да са сведени до минимум.
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


4. Останалият грим трябва да е семпъл

Ако заложите на тъмно червило за дневна визия, останалият грим трябва да бъде ненатрапчив и естествен. Забравете за ярките цветове сенки, и изберете nude нюанс за раскрасяване на клепачите. Достатъчно е да нанесете един слой спирала върху миглите, малко количество руж и сте готови.
 


5. Небрежна прическа

Класически кок, зализана назад или права коса са добра идея за стилна вечерна визия. Но за дневна визия с тъмно червило, прическа с небрежно пусната коса е подходящ избор. Messy bun, небрежни къдрици или небрежно начупена коса се съчетават идеално с червило в тъмни нюанси.
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Повече за: Червена рокля и червено червило: Да или Не?

Свързани теми: грим , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо L’Oréal Paris Rouge Signature течното матиращо червило е абсолютен хит за пролетта?

Нашият фаворит в тази категория безспорно е Rouge Signature - новото матиращо течно червило на L’Oréal Paris. Вижте защо...