Тъмни устни през лятото

Много често може да чуете че трябва да забравите за тъмните червила през лятото. До някъде сме съгласни с това твърдение, но...винаги има НО!

Ако желаете наистина да изпъкнете от тълпата, да бъдете уникални, смели и бунтовни, вашето оръжие са точно тъмните червила!
 


Макар че са запазена марка за есента, през последните години тенденцията за тъмни устни през лятото набира все по-голяма популярност. И ние гласуваме с две ръце за! Колкото и странно да звучи, лятната визия  с тъмни цветове върху устните може да има изключително ефектно и свежо излъчване.

Устните в стил вамп подходждат перфектно към леките, ефирни рокли, но за да се чувствате комфортно  трябва да се въоръжите с храброст и да се приддържате към някои основни правила.

За да ви улесним в мисията наречена „тъмно червило през лятото“, на едно място събрахме правилата за носене на този аксесоар.

Осмелете се и пробвайте

#1 Готик устни – устните в готик стил отиват перфектно на кожа с лек летен загар, защото намаляват силния контраст между цвета на кожата и устните. Останалият грим трябва да се съчетава добре с цвета на червилото.

#2 Омбре устни – За момичетата с бледа кожа гримьорите препоръчват техниката омбре. Тук по-тъмното червило се поставя в средата на устните, докато краищата се осветяват с по-светлия нюанс. По този начин изчезва рязката граница между цвета на устните и този на кожата.

#3 Устни в цвят на плодове – Заложете на плодови нюанси, като на пример дива къпина. Този нюанс прави устните великолепни и им придава изключително свеж завършек.

Спазвайте правилата!

Един от начините да разглезите устните си с тъмно червило през лятото е да изсветлите останалия грим на лицето. Изпозлвайте руж в коралови нюанси, и не забравяйте за хайалйтъра. Очният грим трябва да е семпъл и ненатрапчив, за да не отвлича вниманието от устните.

Стойте далече от червилата с кафяви оттенъци, тъй като те ще се слеят с кожата хванала загар, и ще придадат безличен и монотон вид на лицето ви.

Накрая, ако вече се осмелихте да заложите на тъмно червило, задължително нанесете гланц върху него за да придадете допълнителна нотка свежест към цялата визия.  

Кога се носят?


Макар че ги забелязахме на моделите, които уверено се разхождат по котешките пътеки, не забравяйте че тъмните чарвила все пак са част от по-тежкия грим. Затова, най-добре е смелите нюанси да бъдат вашия избор само в специални поводи. Имайте предвид че пъстроцветните рокли и шарени тоалети не са идеалната половинка на тъмното червило.  

Повече за: Тъмно червило за дневна визия

Свързани теми: грим , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гримирай се без огледало с помощта на тези трикове

Едно от предизвикателствата, с които се сблъскваме в забързаното си ежедневие, е да не можем да открием магическото огледалце, и да нямаме друга опция...