Ти си блондинка, брюнетка, червенокоса или чернокоса? Експертът за грим препоръчва идеалния за теб грим (2-ва част)

БРЮНЕТКИ

Тук възможностите за игра с грима са най-много. На практика всички цветове и нюанси ви отиват. Ако сте по-светла брюнетка, придържайте се към по-топлите и по-меки тонове (пастелно, златно). Ако косата ви е по-тъмно кестенява, можете да изберете по-интензивни цветове. Веждите трябва да се боядисват така, че да бъдат в нюанс, най-близък до вашия естествен цвят, дори и малко по-светли, за да изглежда тенът на лицето по-топъл.

Ако кестенявата ви коса има медени нюанси, ще ви стоят добре по-топлите, златисти нюанси. Червеното червило винаги е добър избор, но нюансите на косата ще определят дали да изберете по-топлите нюанси на оранжево червеното (ако сте по-светла брюнетка) или по-студените сини оттенъци на червеното червило (ако сте по-тъмна брюнетка).

 

ЧЕРВЕНОКОСИ

Може би червената коса е най-неподходяща за игра с цветовете, но несъмнено е изключително атрактивна. Препоръката е да използвате естествени нюанси – прасковено и златно, като това важи за кожата, сенките и червилата. 

Максимумът, до който можете да стигнете в експериментирането са зелен или син цвят върху очите, и то в подходящ контекст: вечерен грим или със съответното облекло. Въпреки че ние ги намираме за изключително очарователни, естествено рижите дами обикновено не харесват своите лунички. Затова внимавайте с излагането на слънце, тъй като слънцето ще ги направи още по-видими. Червеното червило ви отива! Само избирайте по-топлите оранжеви нюанси.  И нека останалият грим да бъде по-дискретен.

За този външен вид препоръчваме

  • YSL Rouge Pur Couture The Mats

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Mega Volume Miss Hippie L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Color Riche Julianne's Red L'Oreal Paris

Свързани теми: грим , червено червило , червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Уроци по грим: Време е за платинена New York визия

Създадена с добре подбрани гримове, небрежната визия може да изглежда изключително ефектно, дори по-добре от full coverage визията...