Ти си блондинка, брюнетка, червенокоса или чернокоса? Експертът ни по грим препоръчва идеалния грим за теб (1-ва част)

БЛОНДИНКИ

Натуралните блондинки, тези със съвсем светла кожа и светли очи, не бива да използват прекалено силни и агресивни цветове, тъй като ще им стоят неестествено. Вместо черна спирала, по-добре избери кафява. Блондинките най-често бъркат при боядисването на веждите, тъй като лесно може да се получи ефектът на флумастера. Може да бъде интересно решение за съвсем светло руса коса, когато веждите са подчертани. В противен случай изглеждат като очевидна грешка на грима.

Пастелни цветове, прозрачно, без интензивни тонове – това са основните насоки.

Ако искате малко по-атрактивен грим, фокусирайте се само върху един акцент: устните или очите. Ако са устните – ярко червило, но не твърде тъмно. Ако изберете очите, например опушен грим, спрете се на по-топлите тонове.

Блондинките със светла кожа трябва да избягват всяко прекалено потъмняване на кожата, за да не постигнат обратния ефект и тенът да изглежда неестествен.

Червено червило – да, но в топли, слънчеви нюанси.

 

ЧЕРНОКОСИ

Чернокосите дами най-често нямат естествено светла кожа. Ако кожата ви е светла, а искате асфалтово черна коса – по-доброто решение е да изберете малко по-топъл нюанс кафяво.

На дамите с естествено черна коса и малко по-тъмна кожа подхождат по-интензивни цветове, например червеникави ружове. Изобщо възможностите за игра с цветовете са много. Препоръчваме веждите да бъдат малко по-светли от цвета на косата, за се избегне прекалено острото и строго изражение на лицето (тип Мортиша Адамс). То е добре, но само ако има някакъв повод, за който да изберете визията lady domina и ако я съчетаете с подходящ тоалет.  Отива ви червено червило в по-студени нюанси, дори и най-тъмните.

Oще : Ти си блондинка, брюнетка, червенокоса или чернокоса? Експертът за грим препоръчва идеалния за теб грим (2-ва част)

За този външен вид препоръчваме

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • The Blushed Nudes Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Juicy Shaker Lip Oil Lancome

  • Soft Matte Lip Cream Copenhagen NYX

Свързани теми: грим , фризура

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сива коса: как да се гримирам за странната тенденция в косите

Сивата коса е сред най-горещите тенденции в света и почти всички трендсетъри, независимо от възрастта, охотно боядисват косите си в сребристо...