Тенденции в разкрасяване на устните за пролетта

Черното е новото червено


Да, поне в макиаж света, където червеното червило е най-голямата класика сред всички класики, черното вече е новото червено, защото създателите на тенденциите в грима решиха тази пролет да е нетипична и много категоричка. Пазарът ще бъде залят от тъмни червила като дори черното няма да може да бъде подминато. Този нетипичен цвят за устни ще изплаши много красавици, но много други ще видят в него „свежест“, която да разчупи цялостната им визия, а това не е лесно в свят, в който всичко е добре познато и всичко е достъпно.

Цветовете на младостта


Прасковено, бледо-розово и малиново-червено са три цвята, които определено създават тенденцията, която в световен мащаб се възприема, като „the colors of youth”. Пролетта е идеалният момент да заложим на непретенциозни цветове, които да озарят лицето ни и да придадат оптически обем на устните ни. В перфектно съчетание с всички тонове, които са така познати  на слънчевия сезон, цветовете на младостта са лесни за откриване и лесни за съчетаване. Те прилягат на всяка кожа, а в комбинация с подходящ грим в областта на очите гарантират зашеметяващ завършек.

Най-добрата комбинация


Моливът за устни и червилото са неразривно свързани. Те се допълват и по този начин дават на крайния резултат нотка на съвършенство. След като последните месеци стана така популярно очертаването на устните, матовите ефекти на червилата, както и омбре устните, моливът няма как да бъде пропуснат, като средство за създаване на прелестна усмивка. Набави си молив, който да е нюанс по-тъмен от червилото ти и смело го използвай, за да очертаеш, запълниш и придадеш оптически обем. Комбинацията от тези два макиаж продукта е гаранция за приласкаващи устни.

Повече за: Как да носим гланц като Loreal звездите

За този външен вид препоръчваме

  • loreal paris infaillible lip paint matte 201 hollywood

    Поръчайте веднага
  • loreal paris lip paint lacquer 101 gone with the nude

    Поръчайте веднага
  • loreal paris infaillible lip paint matte 207

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Color Sensational Lip Liner

Свързани теми: червило, устни, пролет

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим тенденции, за които да забравиш през пролетта

Енергична, пъстра, експериментаторска – такава ще бъде 2019-та година. С подчертана индивидуалност и креативност, време е да се сбогувам с всички тенд...