Тайните за красота на винаги безупречно гримираните момичета

Осветлението в банята – враг номер едно

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Макар че често играе в твоя полза, осветлението в банята може и да те заблуди. Затова е препоръчително да нанасяш грима на дневна светлина, за да прецениш правилно дали нюансите, текстурата и количеството ти пасват. Използвай огледалото и осветлението за да контролираш количеството на хайлайтъра и бронзанта.

База – винаги и навсякъде

За предимствата на този продукт вече няма нужда да говориме, а ти нямаш оправдание да не използваш база за грим. За да можеш да се похвалиш с безупречен, дълго издържащ грим използването на основа е абсолютно задължително.  

Опознай лицето си

Само този грим, който умело е съобразен с формата на лицето ти  и типа кожа може да има страхотен краен ефект. Затова е важно да знаеш какъв тип е твоята кожа, и да познаваш добре фомрата и особеностите на лицето си.

Четките – твоят съюзник

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ако не използваш подходящи инструменти за нанасяне на грима, няма да можеш да се възпозлваш максимално от предимствата му. Не забравяй че, съществуват различни размери и видове четки за всеки отделен козметичен продукт.

Червилото – завършен вид на визията

Независимо от това какъв цвят е, червилото несъмненно придава завършен вид на цялата грим визия. Но е важно да спазваш основните правила за нанасянето му, както и правилата за използване на молива за устни. Перфектните устни са само онези с добре нанесено червило.

Повторението е майка на знанието

 

A post shared by @_mymakeup__ on


За да овладееш тайните на безупречния грим на първо място ти трябва опит. Затова – повтаряй, пробвай, експериментирай. Просто приеми че, както за всичко така и за грима трябва опит. И търпение.

Повече за: Най-добрите съвети за красота от майките ни

 

За този външен вид препоръчваме

  • Infallible Primer L'Oreal Paris

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , червило, руж , фон дьо тен , устни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Нов критерий за избор на идеалното матово червило: зодията!

Ти си това, което носиш в себе си, а сега имаш възможност да избереш нюанса на матово червило, създаден специално за теб, според зодията си...