Тайните за красота на Анди Макдауъл

"Не, не съм използвала услугите на пластични хирурзи. Лицето ми е такова, с каквото ме е дарила природата, и в този момент, нямам нужда от промяна."

Ако и вие изглеждате като Анди Макдауъл, ясно ви е защо актрисата толкова остро отрича пластичната хирургия.

Това не означава че актрисата няма нито една бръчка, все пак през април тя трябва да стане на 59 години, и недостатък на видими признаци на стареене ясно щеше да показва че тя често „ляга под нож“. Но почти никой не може да отрече факта че тя излгежда 20 години по-млада от истинската си възраст. Как е възможно това?

Тайната и е проста:

Правилен избор на козметични продукти, и няколко хитрини за здравословен стил на живот.

 

Анди Макдауъл безспорно е една от най-красивите жени в Холивуд. От 1986 година тя е амбасадорка на бранда L'Oreal, което означава че цели 28 години използва само продукти на тази козметична марка. Така тя е използвала и продукти предназначени за грижа на млада кожа и продукти предназначени за възрастни.

Кактво и всички други актриси и известни, които са принудени ежедневно да се гримират, Анди редовно почиства лицето си и за нея много е важно продуктът който използва да и гарантира добър ефект, осигури премахване на мъртвите клетки и безупречен сияй на лицето.

Тези дни в козметичната и чанта винаги има хидратиращ крем L’Oréal Paris Revitalift, осигуряващ дълготрайна копринена мекота и кадифена гладкост, и е перфектна база са всички видове грим.

 

Тъй като е с изключително светла кожа, лицето и е чувствително и често страда от слънчеви алергии. Но Анди е намерила решение – тонизиращ серум против остаряване, който изравнява кожата, прикрива недостатъците и намалява дълбоките бръчки.

Когато става дума за грим, Анди винаги носи със себе си червило в интензивен нюанс, спирала L’Oréal False Lash Superstar black и качествен илюминатор подчертаващ красивите и черти. Тайното оръжие за красивата и коса е използването на спрей за сияен блясък.

Анди предпочита здравословен начин на живот – всекидневно консумира голямо количество течности и си осигурява качествен сън. Тя също спазва здравословен хранителен режим, и подчертава че е голяма любителка на зеленчуци на пара, кафяв ориз, туршии и черен шоколад.

Здравословното хранене ми дава чувство на мир и спокойствие след дълъг работен ден.“ – разказва Анди. „Правилният метод на готвене на зеленчуци запазва хранителните вещества на зеленчуците и ми помага да поддържам тялото си здраво“.

Повече за: 5 прически, които си струват вниманието

За този външен вид препоръчваме

  • Superstar False Lashes L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • True Match L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , известни , тенденция, копирай визията

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Хайлайтер: Грим звездата на новогодишната нощ!

Зa да бъдеш звездата на вечерта, трябва да се снабдиш със звездата на вечерта - хайлайтър! Той ще се погрижи за подчертаването на най-красивото нещо н...