Тайната на силната коса се крие в един витамин

Опитваш се да си пуснеш дълга коса, но тя непрекъснато се чупи и накъсва? Да не говорим за това колко много косми остават по четката ти. Истински кошмар, нали?

Ако и ти си попаднала в подобен бюти кошмар, сега е време да се запиташ да ли причината за слабата ти коса не е липсата на витамин Б3 и биотин.

Какво общо имат тези витамини с косата ти и какво ги прави толкова специални? Много неща

tainata na silnata kosa

Витаминът Б3 има важна роля в растежа на косата и с негова помощ можеш да се справиш с проблема със слаба коса. Той влиза в състав на голям брой продукти като авокадо, слънчогледови семки, рибата тон и т.н., и прави космите по-гъсти и по-дебели, а косата ти изглежда по-силна и неустоима.

Подобно на този витамин, биотинът прави чудеса за стимулиране растежа на косата и съвсем заслужено носи името Витамин Х (H – hair). Може да бъде намерен в спанака и бадемите, както и в редица хранителни добавки.

Но, вече нямаш нужда от хранителни добавки, защото сега можеш да се сдобиеш с двете важни съставки по нов начин!

Става дума за Elseve Arginine Resist X3 шампоан, балсам и маска за коса, които със сигурност ще се вмъкнат в твоята ежедневна грижа за косата

tainata na silnata kosa

От лабораториите на L'Oréal Paris създадоха иновативна линия продукти, която ще те убеди заедно да се противопоставите на накъсването и косопада.

Освен на аргинин и протеини, линията е богата на споменатите по-горе витамин Б3 и биотин. Витаминът Б3, заедно с аргинина и протеините обогатява формулите на Arginine Resist шампоана и балсама, а формулата на маската е обогатена с биотин.

Разкошните съставки имат тройно действие: подхранват косата от корена до върха, възстановяват структурата на косъма и предотвратяват накъсването на косата.

За три пъти по-силна и здрава коса, коята заслужава всяка жена.  

Повече за: Цветна коса и цветни устни

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Arginine Resist x3 Shampoo

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Elseve Arginine Resist x3 Mask

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Elseve Arginine Resist x3 Conditioner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грижа, коса

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Подгответе кожата си за новогодишен грим

За да имаш красива и неустоима визия в най-дългата нощ в годината, трябва да съобразиш своята рутина в грижа за кожата с този повод...