Така го правят известните дами: Top 3 есенни нюанса за коса

Времето се променя, време е и вие да започнете с промените!

Ема Стоун 

 

Keep smiling! ♥

A photo posted by xoxo (@emmastone) on


Сладката Ема Стоун винаги изглежда като истинска принцеса. Прическата ѝ е свободна, а златистата нежна коса е голям плюс за предстоящия сезон. 

Казват, че блондинките винаги се забавляват по-добре, така че ако никога не сте били блондинка, може би сега е точният момент да станете една от тях и да проявите безразсъдност. 

Ева Лонгория Бастън

 

Feeling pink today! 💋

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Деликатната кестенява боя е нещо, което препоръчва една дама, която вече дълго време има славата на истински секс-символ на планетата. Актрисата Ева Лонгория Бастън почти никога не се разделя с цвета, който отива на нейния стил и грижливо поддържана визия. Като шоколад, като предстоящите романтичните вечери на чаша ароматен чай... Нека косата ви бъде вашата запазена марка!

Никол Кидман


На върха в списъка с есенни нюанси винаги има и някоя червенокоса дама. Нежна и крехка като Никол Кидман, актрисата с неповяхваща красота. Ако решите да заложите на червеното, имайте предвид, че „за една нощ“ ще се превърнете в есенна кралица. Романтичното „местно момиче“, което винаги знае как да изненадва. 

Повече на:  Вдъхнете живот на косата си

Свързани теми: грим , фризура, стил , мода , Ева Лонгория

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Изпробвахме спиралата Lancôme Lash Idôle: това са впечатленията ни

Дългоочакваната спирала Idôle на марката Lancôme най-накрая пристигна и имаме шанс да я тестваме...