Създай сама Glam Makeup визия

В края на работната седмица, когато е време за излизане в града, вероятно и ти искаш да изглеждаш зашеметяващо, сякаш си гримирана от професионалист. Затова създадохме този туториал за гримиране, в който ще видиш, че гламурната визия може да се получи и вкъщи, и то с предлагащи се в най-близката дрогерия продукти.

Подходяща подготовка за гримиране

Започни с подготовката за гламурното си излизане с маската за лице от Garnier – Tissue Mask Vitamin C Shot

 

Glam Makeup

Първо нанеси спрей Maybelline New York Lasting Fix. Можеш да го нанесеш и в началото и в края на гримирането, за да бъде гримът ти съвършен през цялата вечер.

За да постигнеш гламурна визия от първостепенно значение са добрата основа и силните контури. За тази цел ползвай продукт като пудрата Maybelline New York Fit Me Matt and Poreless, която е отлична основа за следващите стъпки. Нанеси я с бюти блендер или с голяма рошава четка за пудра. Пробвай и двата варианта и виж кой е по-подходящият за теб!

След основата е време за контуриране! Maybelline New York Instant Anti Age Concealer ще скрие и дребните несъвършенства на лицето, а може да послужи и за контурирането. При контурирането е неизбежно да пробваш и продукта Maybelline New York Master Chrome Highlighter, който придава на лицето топъл блясък с металически нотки. Ако искаш контурите на лицето ти да са още по-изразени, тогава ползвай и Maybelline New York Face Studio V Contour Duo Stick.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Вежди и очи

Най-важното за гламурна визия е очите да са добре гримирани, а веждите – подчертани. За да бъдат веждите съвършено оформени, опитай с Maybelline New York Tattoo Brow Pomade, помада за вежди, която се нанася невероятно лесно с тънка четка. Освен това тази помада върви в комплект с гребенче за вежди, с което още по-лесно ще ги оформиш.

Можеш да ползваш две различни палитри  сенки, за да бъде погледът ти по-изразен и отворен. Ние ти препоръчваме две палитри  сенки за гламурна визия - Maybelline New York Lemonade, съдържаща отлична комбинация разчупени и светли цветове, или The Burgundy Eyeshadow, чиито цветове са малко по-приглушени, за по-мистериозен поглед. И на последно място разкраси очите си с изключително лесната за нанасяне очна линия Maybelline New York Tattoo Liquid Ink, като опишеш тънка и леко извита в краищата линия, и допълнително подчертай миглите със спирала Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition. Ако и ти смяташ, че гримът ти не е завършен без руж, тогава завърши финалните щрихи с ружа Maybelline New York Fit Me Powder Blush и с няколко движения на любимата спирала.

Разкраси устните си с помощта на стик червилото Maybelline New York Stay Ink Crayon. Това, което прави това червило чудесно, е фактът, че благодарение на него ще разбереш, че не ти е нужен нито някакъв специален молив за устни, нито специални умения за нанасяне на червило. То е толкова лесно за нанасяне, че на практика върши работата вместо теб.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Няма непоправими грешки

По време на гримиране всички допускаме грешки, които лесно можеш да премахнеш с мицеларна вода, но не която и да е мицеларна вода. Предлагаме ти Garnier двуфазна мицеларна вода, която е отлична за тези ситуации, защото има обогатена с арганово масло формула, с чиято помощ премахването на грима е по-лесно от всякога, като това важи и за водоустойчивите гримове.

Ти как  постигаш гламурна визия ? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Есенни тенденции: Най-хубави нюанси нюд червила

За този външен вид препоръчваме

 • Garnier Fresh-Mix Vitamin C Pack Tissue Mask

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lasting Fix

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte 220

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Light

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Chrome

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Contour Duo

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Tattoo Liner

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Blush 40 Peach

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 03 Medium Brown

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очна линия, очи, фон дьо тен , пудра, контуриране , Garnier, Maybelline New York, фиксатор за грим, коректор

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Молив за очи или очна линия?

Без да преувеличаваме – цялостният ти външен вид зависи от уменията ти да гримираш очите си...