Създай цялостна визия само с 4 нюанс червило

Този път ти представяме един малко по-необичаен туториал на един-единствен козметичен продукт, червило. И то не кое да е червило, а Maybelline New York Made For All, което е подходящо за всички нюанси на кожата, от най-светлите до най-тъмните. При избор на подходящия нюанс това червило може не само да разкраси цялата визия, но и да замени ружа и сенките, а ето и как:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Червено червило за промяна на целокупната визия

Малко продукти могат в такава степен да трансформират цялостния вид като това червено червило. Ако избирането на подходящият нюанс червено червило не ти се отдава особено и често стигаш до извода, че купувайки неправилното червено червило просто си си хвърлила парите на вятъра, то ние ти препоръчваме да пробваш Maybelline New York Made For All.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Това червило е подходящо за абсолютно всички и е направено така, че да пасва на всеки тен. Неговата формула съдържа специално подбрани пигменти, които са тествани на 50 различни нюанса кожа и на тестовете е установено, че червилото е еднакво неустоимо на всеки тон на кожата. Благодарение на идеалната комбинация от съставки е постигнат баланс между син и жълт подтон и точно по тази причина това червило изглежда вълшебно и на тъмен, и на среден и на светъл тен.

А ние го избрахме за създаване на цялостна визия и заради подходящата му за всеки тен формула, и заради кремообразната му хидратираща структира, която лесно се размазва и на устните и на бузите, но и на клепачите.

Едно червило – 3 различни нюанси – вместо руж и сенки

За да гримираш бузите с Made For All, избери някой по-наситен розов нюанс, например F Fuchsia For Me 379, но първо го нанеси на ръката, за да се разтопи максимално, след което с пръсти започни да потупваш по бузите, стараейки се да го блендираш колкото можеш повече, за да не бъде прекалено изразено под формата на два малки розови кръга на бузите ти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Най-подходящият нюанс на червилото Maybelline New York, на мястото на най-тъмните сенки върху клепачите в ъглите на окото, определено е по-тъмният нюанс Mauve For Me 373, с чиято помощ ще постигнеш burgundy eye стил. Първо внимателно го нанеси на горните клепачи, на сгъвката, а след това и на долната линия на клепача с пръсти.

Нежно втрий по-светлия, подобен на лилави сенки нюанс по останалата част от клепача.

Как ти се струва тази техника за гримиране на цялото лице само с 4 различни нюанса червило? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Представяме ти най-добрите моливи за вежди

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Поръчайте веднага

Свързани теми: руж , гланц за устни , мат, Maybelline New York

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това са нашите фаворити за постигане на nude визия

Започни гримирането с Maybelline New York Fit Me пудра с подобрена формула, която се предлага в 6 нюанса, подходящи за всеки те...