Съвършено червено червило за новогодишната нощ

Новогодишната нощ е една от най-веселите в годината, но същевремено и доста стресираща. Според легендата, в новогодишната нощ, за успех и щастие, трябва да носите нещо червено по себе си.


Има ли нещо по-хубаво от червеното червило върху устните ви? Със сигурност, нито един червен детайл не може да надмине красотата на червените ви устни, които ще събират погледите през цялата нощ.

Вечното червено червило е неотменна част от грима, и никога не излиза от мода. С червеното червило почти винаги ще изглеждате официално и съвършено.  
 

Важно е да имаме предвид някои основни правила за носене и избора на червеното червило:

Ако заложите на червено червило, то трябва перфектно да се съчетава с останалия ви грим, който да не е твърде натрапчив.

Използвайте сенки за очи в светли и земни тонове, руж в по-нежни нюанси. Избягвайте да правите дебела линия с туш за очи, по-добре нанесете два слоя спирала. Също така, съчетайте цветовете на лака за нокти с червилото или просто изберете някой неутрален нюанс.


Ако искате да постигнете една по-сексапилна визия, опушеният грим е страхотен начин да допълните устните подчертани с червено червило. Бъдете внимателни, защото ако се стараете да изглеждате секси, важно е да бъдете умерени. За драматична визия, върху очите нанесете сива или тъмно кафява сянка. Червеното червило също перфектно се съчетава със златисти сенки за очи, които придават нотка блясък към цялата визия.   

Повече за: Идеи за новогодишен грим

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , червено червило , червило, устни, опушен грим, вечерен грим, новогодишен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Made for All: Колекция червила за всеки тон на кожата

Покупката на ново червило може да бъде изключително забавна когато вече знаеш какво търсиш и кой продукт ти отива най-добре. Но какво се случва, кога...