Съвършен маникюр дори у дома - с помощта на един продукт

Не винаги можем лесно да си позволим маникюр в козметичен салон - заради липса на пари или на време. Но в две стъпки и само с един добър продукт можете да постигнете желания безупречен вид на нокти като от козметичен салон.

Стъпка 1: Направете вана за своите нокти! В малък съд налейте топла вода и няколко капки етерично масло (може и зехтин) и натопете върховете на пръстите

Стъпка 2: Тънката дървена пръчица за маникюр, която ще намерите в по-добрите парфюмерии, ще ви помогне да почистите ноктите и съвсем нежно да избутате омекналите кожички.

Стъпка 3: С пила за нокти внимателно оформете ноктите и леко полирайте повърхността им.

Стъпка 4: Основата за нокти е полезен продукт поради две причини: с нанасянето му защитавате ноктите от оцветяване и същевременно създавате по-качествена основа за самия лак.

Стъпка 5: След като сте избрали желания цвят, нанесете лака. Дизайнерската Доро четчица до голяма степен ще облекчи работата ви, а за най-добър ефект смело нанесете два слоя. Предлагаме първо да лакирате едната ръка и да изчакате лакът да изсъхне, преди да започнете с другата, за да може винаги едната ръка да е свободна за писане на съобщения и други неотложни задачи :)

Стъпка 6: И ето тук е тайната за нокти като от козметичен салон: Gel Setter на марката Essie. Пробвахме го и заявяваме: не само  ще изравни лакираната повърхност и ще ѝ придаде искрящ блясък, но ще направи лакът да издържа до седем (активни!) дни.

Прочети повече: Топ 3 летни предложения за маникюр BY @makeupbuthow!

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Berries Treasure

    Поръчайте веднага
  • Gel Setter Essie

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, маникюр

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Маникюр за зимата

Освен че трябва да избереш подходящ цвят лак, трябва и да отделиш малко повече внимание на ноктите си. ...