Световното първенство по футбол и грим? Защо не!

Световното първенство е в разгара си. Във всяка точка от света в момента еуфорията е огромна, и всички повтарят само едно – „светът е футбол“!

Почти на всяка от нас този сценарий е до болка познат – нямаш достъп до дистанционното от телевизора, на зададен въпрос получаваш отговор със закъснение от няколко часа, може би и няколко дни, чуваш само думите „гол, дузпа, врата“, всички ангажименти са отменени...

Футбол и грим – защо не?

world cup and makeup

Независимо дали сте фенка на този спорт или не, световното първенство е значимо събитие и е чудесен повод да бъдем по-смели и да сменим грима си някой по-различен и забавен.

Ако вече не сте по трибуните на руските стадиони, вместо да заложите на бои за рисуване по лицето, по-добре е да се доверите на гримовете от несесера си.

В духа на Мондиала изберете подходяща палитра сенки. Изберете отбор който да подкрепяте, и оцветете клепачите си в нюанси присъстващи в знамето на отбора. Намерете повод, например следващия мач, да експериметнирате и да се забавлявате. Играйте с цветовете, съчетайте нюанси които иначе не бихте съчетавали. Лятото, ефирните рокли и ярките цветове са във ваша полза, и ще ви дадат шанс да минете теста наречен „футбол и грим“.

Пъстрата страна на футбола

world cup1

Представете си само националните цветове на Бразилия върху клепачите – екзотично сливане на жълто и зелено...Толкова смело съчетание, което ще подчертае красотата на очите ви и ще събере погледите на околните. Дори и на най-големите фенове на футбола. По същия начин можете да нанесете сенки в тонове на любимия отбор на вашата половинка. Не забравяйте че в този случай когато акцентът е върху очите, останалия грим трябва да е по-нежен и семпъл. Хайлайтерът, придаващ естествено излъчване, е вашето оръжие както и спиралата осигуряваща обем на муглите. Заложете на червила в неутрални нюанси, или просто нанесете няколко пласта гланц и сте готови. Не забравяйте че във филма „Треска за Мондиал“ очите ви са главно действащо лице.

Не забравяйте – какъвто и да е грима който изберете, световното първенство е чудесен повод да разпуснете с един мач след дългия работен ден и да забравите за всички проблеми.

Повече за: Макиажът по време на спорт… Да или Не?

Свързани теми: грим , очи, червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш, докато носиш предпазна маска

Откакто предпазните маски се превърнаха в част от ежедневието ни, отиването на работа, на пазар или на разходка е немислими без тях...