Светло или тъмно nude червило

Nude цветовете са абсолютният хит в макиаж индустрията през последната година. Всички брандове се надпреварват да създават червила, кои матови, кои бляскави, в естествените тонове, които пък омайват представителките на нежния пол. Между nude нюансита има светли и по-тъмни, които със сигурност стоят добре на почти всички, но как да избереш дали да заложиш на светлото или на тъмното? Ето как…

#1 Какъв е тенът ти?


Тонът на кожата ти би трябвало да е водещ при избора на червило. Ако си смугла красавица, светлите nude червила може да придадат мъртвешко излъчване на устните ти и те да се загубят тотално на лицето ти. Ако си блондинка пък нежните светли тонове ще оставят усещане за мекота на лицето ти.

#2 На какво искаш да акцентираш?

Винаги си задавай този въпрос. Ако си от красавиците, които обичат да подчертават очите си, то заложи на светло nude червило, то ще остави очите да обират аплодисментите и в същото време ще прави усмивката красива. Ако пък си падаш по чистите очи, които са нежни и гримирани само леко със спирала, то тъмното nude червило е идеално за теб и със сигурност трябва да избереш него.

#3 В каква ситуация искаш да носиш червилото?


Това е също много важен въпрос. Светлите тонове са подходящи за деня и нашите задължения през него. Те са страхотен начин да оставиш приятно впечатление в офис средата на красавица, която знае как да показва красотата си без да прекалява с грима. Тъмните nude цветове са естествено по-подходящи за вечеря с приятели, кино с любимия човек или… парти до зори.

Повече за: Всичко, от което се нуждаеш: NUDES

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Voyager

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добрите матови червила на грим-сцената

Матовите червила властваха през последните сезони...