Съвети за красива лятна визия

Лятото е тук. Това е сезонът на слънчевото настроение и безгрижие, сезонът на топлите нощи и къпането в кристално-чистото море. Високите температури са истински враг на грима и максимално затрудняват голям брой представителки на нежния пол.

За да не се превърнете в жертва на лятото и горещините, представяме ви няколко съвета които да ви помогнат да изглеждате красиви и да се насладите на ваканцията си.

Лекият грим е задължителен


Професионалните гримьори съветват да заложите на естествена визия и лек грим през лятото. От горещините гримът лесно се разтича, затова трябва да заложите на фон дьо тен с лека текстура. Избирайте фон дьо тен който лесно се нанася, но бъдете сигурни че избирате продукт с по-малко мазнини за да предотвратите разтичането на грима и да елиминирате всяка вероятна поява на мазнина по лицето. 

Малко бронзант не е излишен
 


Можеш да използваш малко количество руж за да подчертаеш скулите си или да оставиш на слънцето да се погрижи за това. За всеки случай, старай се винаги да имаш подръка бронзант, с който леко да докоснеш участъците на лицето,  които слънцето огрява естествено – бузите, носа, брадичката, челото. Така ще придадеш свеж вид на лицето. Нанеси малко количество бронзант върху изпъкналата част на челото, близо до косата. По този начин ще изглеждаш естествено красива.

И voilà – готова си за плаж!

Повече за: 5-те неща, които трябва да носиш с теб на плажа

За този външен вид препоръчваме

  • Infallible Matte 24H by Loreal Paris

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага
  • L’oreal Paris Infallible Mattifying Base

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , лято

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защити се от слънцето, когато излизаш навън

Като говорим за защита на кожата, тук включваме както хидратиране, така и адекватна защита от слънцето...