Съвети за бърз грим + GIVEAWAY Maybelline Collosal Big Shot by @makeupbuthow

big shot eli

Вероятно на всяка жена и се е случвало поне веднъж да закъснява или да няма много време да се приготви за излизане сутрин. Какво обаче да направим или избегнем в такива случаи за да изглеждаме свежи и красиви без прекарваме дълго време в приготовления?

Основа

Отделете няколко минути за да се погрижите за основата – прикрийте червенина, белези, пъпки или тъмни кръгове с помощта на коректор, ББ крем или фон дьо тен.

Скули

За да създадете освежен вид на кожата е хубаво да добавите и малко цвят – това може да е руж, контур или хайлайтър за блясък. Кремообразните, стик продукти спестяват време тъй като могат лесно и бързо да се нанесат с пръсти.

Очи

big shot eli


Елиминирайте стъпките, които ви отнемат най-много време – например очна линия или пък сенки. Изберете какво бихте искали да подчертаете и кой продукт ще създаде най-голяма разлика във вида на лицето ви. За подчертаване на очите, заложете на спирала за обем, която да направи миглите ви плътни и изразителни само с един пласт. В това видео ще видите новата спирала на Maybelline-  Collosal Big Shot Mascara

Вижте под видеото какви са условията за участие и коя е крайната дата за изтегляне на победителите.

Устни

Като финален щрих – добавете малко цвят на устните. За да спестите допълнително време, просто вземете избраното от вас червило или гланц в чантата и го нанесете директно в офиса.

Какви са вашите трикове за бърз, 5-минутен грим? Споделете в коментарите.

Ели

Повече за: Спирала Colossal Big Shot от Maybelline New York

Свързани теми: спирала , очи, Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

НОВО: Bambi Eye False Lash спирала за отворен поглед на секундата

Съвършено черният цвят и извитите мигли с невероятен обем ще те накарат да забравиш за изкуствените мигли и уредите за извиване...