Съвети за блестяща кожа

За да сме ти от помощ в постигането на идеалното състояние на кожата ти, подготвихме няколко съвета, които със сигурност ще са основата, на която да стъпиш по отношение на грижата за нея.

Вода! Вода! Вода!

Водата е 70% от човешкото тяло и това е една от основните причинити тя да действа толкова добре на външния ни вид. Не е мит, че трябва да се пият по 2 литра на ден, а ако можеш и по повече. Редовното пиене на вода изчиства кожата ти и и дава естествено овлажняване. Особено през настъпващите слънчеви дни, приемането на голямо количество вода е задължително, с оглед на UV лъчите, които атакуват кожата ни през този сезон.

Почиствай старателно

Отстраняването на всичкия макиаж, който е бил на лицето ти през деня е от огромно значение за доброто състояние на твоята кожа. Започни с демакиант и след това задължително измий лицето си. По този начин няма да остане и капчица грим, който да запушва порите и по този начин да рефлектира на цялостното състояние на вида на кожата ти.

Дай си нужното

Правилната козметика е голяма част от пътя към кожата, за която мечтаеш. Предлагаме ти да изпробваш някой дневен крем на L’Oreal Paris, който помага за създаването на нови клетки благодарение на специалната си формула. Сатененият вид, който ще придобие кожата ти ще те впечатли, а мекотата и перфектната й влажност ще те очароват. 

Повече за: Маски с глина - нашите фаворити

Свързани теми: грижа, лице

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тайните на професионалните гримьори: Грим за кръгло лице

За да се съобразим с тенденциите и да стесним лицето, често се налага да си служим с грим трикове. Гримирането на кръгло лице обхваща няколко стратеги...