Сватбен грим с червено червило - защо не!

Когато става дума за сватбен грим, почти всички сме съгласни че основната му характеристика е – невинност. Нежният сватбен грим, подчертаващ естествената красота на булката е сред най-предпочитаните. Но понякога е добре да разчупим стереотипа! Ако искаш, можеш да направиш акцент на устните си и да ги разкрасиш в класическо червено! За да бъдеш уверена че ще изглеждаш перфектно в един от най-специалните дни от живота си, трябва да следваш няколко основни правила:

Бъди горда!

Много е важно червеното червило да бъде носено със самочувствие и увереност. Решението да носиш червено червило в твоя специален ден е доста смело, и затова е задължително да бъдеш решителна и уверена. Бъди горда и покорявай с красотата си!

Подходящ нюанс

Не забравяй че, нюансът трябва да бъде в съответствие с цвета на кожата ти. По време на сватбата, няма да имаш време да си оправяш червилото, а най-малко искаш размазването му да развали специалния ти ден. Освен това, внимавай с молива и се постарай устните ти да са добре подготвени за нанасяне на червило и молив за да си осигуриш перфектна визия.

Останалият грим трябва да е семпъл


Най-голямата грешка която можеш да направиш, когато решиш да си сложиш червено червило е да не съобразиш останалия грим, който да не е твърде натрапчив. Сенките за очи и ружът трябва да са в естествен нюанс.

Накрая – издръжливостта на червилото е изключително важна. Нека червеното червило оставя следи само връху бузата на любимия!

Повече за: Червена рокля и червено червило: Да или Не?

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Lip Liner Couture Color Riche Perfect Red

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червено червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Makeup туториал: грим за всякакви поводи

Представи си, че съществува един makeup look, подходящ за всякакви поводи. Накъдето и да се запътиш, без значение дали става дума за разходка из града...