Страхотни мигли за заети момичета

Ако очите са прозореца към нашата душа, то по-добре да сме сигурни, че те са достатъчно изразителни, ако разбираш какво имаме предвид. Красивите мигли са най-сигурният начин да постигнеш нечувано първо впечатление. Не всички красавици обаче сме се родили с естествено тъмни, красиво извити  и гърсти мигли, затова козметичната индустрия ни подараява спиралите. Всяка от нас обаче знае колко време отнема да постигнем перфектния макиаж особенно в областта на очите, а ако си от момичета, чието ежедневие е така забързано, то ти трябват няколко ключови съвета, за да имаш желаната крайна цел... перфектни мигли.

Грижа и подготовка


Точно, както кожата и косата ти, миглите също имат нужда от малко повече любов и внимание, за да покажат пълния си потенциал. Препоръчваме ти да си набавиш серум за мигли, който да се грижи за тях, дори когато си почиваш у вас на дивана. Потърси продукт, който съдържа овлажняващи съставки, фибри, както и витамини. Нанасянето се случва много лесно – сложи капка от серума върху пръста си и мини по негримираните мигли. Той ще попие бързо и ще направи миглите ти по-силни и красиви.

Подобри техниката на спиралата


Вместо да използваш една спирала и да я нанасяш два пъти, както обикновено съветват гримьорите, си набави две спирали – едната за обем, а другата с формула за удължаване.  Реши с коя да започнеш и когато нанесеш първия слой изчакай да засъхне добре, за това ти трябват не повече от две минути и чак селед това продължи с втората формула и респективно - втория слой. Ще се очароваш.

Бъди внимателна


Премахването на грима е много важен момент от деня ти, но и много особен същевтеменно, защото има голям шанс да нараниш миглите си в опит да изчистиш спиралата или сенките си за очи. Винаги трябва да премахваш грима на очите с демакиант създаден специално за тази зона. Неговите съставки много по-бързо и успешно премахват спиралата, молива за очи, очната линия и сенките като ти дават шанс движенията ти да са леки и внимателни. От точно такива се нуждаят миглите ти, за да са здрави и красиви, а не накъсани и изтощени. Дори най-добрата спирала няма как да помогне в такъв случай.

Повече за: Всичко от А до Я за спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Спирала Unlimited – чупеща се четка за перфектни вежди

Независимо от това дали се опитваш да създадеш красива вечерна или дневна визия, без качествена спирала трудно можеш да достигнеш целта...