Страхотна визия само за 10 минути

ЗАКЪСНЯВАШ! Алармата на телефонa ти не звънна навреме и това буквално те вкара във вихър от бързане, хвърляне на дрехи на леглото, гримове, четката за коса… пълен хаус! Всичи сме били в подобна ситуация, в която мислите ти се лутат на сто места, а единственото, от което се нуждаеш е чаша еспресо. Тук сме, за да ти помогнем, както винаги! Казваме ти, трябват ти само 10 минути и няколко прости трика, за да сътвориш визия, която по нищо не издава, че си била в сутрешно бързане и лутане.

Вържи косата си


Благодарим непрестанно, на хората, които са виновни за страхотния тренд на небрежните коси. Кокът е един от стиловете в косите, който най-много се повлия от разрошения тренд. Събери косата си в хаотичен кок, който е свободен, а не пристегнат и продължи към следващата стъпка.

Използвай червило


Препоръчваме ти цветът да се забелязва. По този начин ще привлечеш вниманието в устните ти и ще отвлечеш погледите от детайли от визията ти, в които не си сигурна заради бързането сутринта.

Накарай кожата ти да блести


Хайлайтърите станаха толкова популярни, защото освен да служат като скулптутиращ продукт, те имат способността да озаряват лицето ни. Нанеси любимия си продукт от този вид върху скулите и го разнеси добре. Така кожата ти ще изглежда истински свежа.

Нанеси очна линия


Най-небрежно, с къса и не прекалено тънка линия, само за да подчертаеш клепача, а не за да удължаваш окото. Това ще придаде дълбочина на погледа ти, а ако избереш водоустойчив продукт ще си доволна от резултата максимално дълго.  И... готово! Само в 4 лесни стъпи събрани в 10 минути ще решиш проблема с надпреварата с времето.

Повече за: 7 трика за бързо контуриране

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Color Sensational Vibrant Mandarin

  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Поръчайте веднага
  • Master Precise Eyeliner by Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим съвети: Какво трябва да имаш в дамската си чанта през тази пролет

Пролетта е тук, и макар че не е толкова слънчево, колкото ни се иска, е време да освежиш несесера в дамската си чанта...