Страхотна очна линия за празничните дни

Този бюти продукт придава на визията ни онази нотка мистичност и закачливост, която сякаш никой друг грим не може да постигне. Важното за очната линия, както винаги, е тя да е с добра текстура и интензивност на черното, с прецизна четка и формула за издръжливост, защото празничните вечери са дълги и наситени с емоции.
Ето ги и трите визии, които можеш да постигнеш използвайки любимия продукт:

Драматично дълга


Такава очна линия ти трябва, за да подлудиш хората около теб, които, обещаваме, да те аплодират бурно. Тази визия се създава доста лесно, защото, колкото по-плътна е линията, толкова по-малки са вероятностите за грешка. Следвай линията на окото, като смело издължиш крайчето максимално много. По този начин очите ти няма да имат еквивалент и ще са абсолютно неустоими. Този макиаж е идеален за вечерни партите, където осветлението е по-приглошено, а тоалетите – по-оскъдни и секси.

Отгоре и отдолу

 

 Изцяло громирано око, както отгоре, така и отдолу – това е визията, която е повече от подходяща за празничните дни и вечери. През тях работата е на заден план и офисът не трябва да ни притеснява. Обикновено толкова силно гримирани очи не са препоръчителни за работните дни, затова коледните празници са идеалният момент да се впуснеш в приключение с черното чудо на макиаж индустрията. За да създадеш тази визия трябва да си много внимателна и прецизна. Използвай малките хитрини на кредитната карта или тиксото, за да постигнеш красив краен резултат.

Точка тук и там


Очната линия може да е изключително класически продукт, който обаче да ти даде възможността да експериментираш. Такива шансове през празничния сезон има много и един от тях е да дадеш свобода на въображението си, като нарисуваш очите си и им добавиш доза ексцентричност. Точка в края на очната линия или под долния клепач ще е акцентът, който ще направи визията ти неповторима.

Повече за: ТОП 5 макиаж продукта за очи през 2017

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим съвети: Какво трябва да имаш в дамската си чанта през тази пролет

Пролетта е тук, и макар че не е толкова слънчево, колкото ни се иска, е време да освежиш несесера в дамската си чанта...