СТОП на грешките с бронзъра!

Бронзърът е продуктът, който е сред най-използваните като преходен между лятото и есента. Той подчертава скулите, структурира лицето и му придава видимо по-слаб вид. Бронзърът е макиаж уръдие, което искрено обичаме и използваме непрестанно, то обаче крие своите рискове и често се оказва повод за много грешки, които ни правят не особено красиви, а понякога дори нелепи. За да спреш да грешиш трябва първо да знаеш къдe стъпваш накриво…

Не подбираш правилния цвят

Бронзърът, както и фон дьо тенът и пудрата, има нужда от правилния тон, за да покаже най-дорбите си качества. Ако имаш твърде светла кожа с тенденция към зачервяване в студеното време то ти препоръчваме да стоиш на страна от бронзърите или рискуваш да станеш… оранжева. Много често сме виждали този нелеп резултат върху иначе красиви лица. Ако все пак искаш да използваш бронзър набави си възможно най-лекия цвят на кафеникавото, който по-скоро прилича на тъмно бежово и мини съвсем леко по дължината на скулите ти без да повтаряш, за да не прекалиш с интензивността на цвета.

Слагаш бронзър по цялото лице

Не! Не! Не! Това трябва да спре иначе отново отиваме в оранжевата гама. Бронзърът трябва да бъде нанасян там където слънцето нежно и естествено докосва лицето, за да създаде илюзия за издължаване и скулптуриране. За да не станеш кафява и да нямаш бронзър на цялото лице се увери, че ползваш правилната четка. Ако тя е твърде обемна ще покрие по-голяма площ с продукта, което не винаги е препоръчително.

Не разнасяш добре продукта

Ето, отново стигнахме до четката. Тя е много важна за нанасянето. Освен, че трябва да е подходящ размер, тя трябва и да е добре почистена. Ако използваш четка, която не е била чистена последния месец, то си гарантираш зле размазан продукт, който на лицето стои под формата на тъмнокафеви линии. За да разнесеш добре бронзъра ти препоръчваме първо да нанесеш фиксираща пудра, която ще влезе в ролята на основа за нежно и безпроблемно разнасяне на главния ни герои.

Нанасяш твърде много бронзър


Това винаги е лоша идея, повярвай ни! Твърде много бронзър кара лицето ти да изглежда… не добре гримирано и дори мръсно. Правилното количество от този продукт е точно толкова, колкото е останало по четката след леко докосване по повърхността на бронзъра. Не прекалявай със светлосенките. Нищо прекалено не е красиво.

Повече за: Как да не цапаш дрехите с грим?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Master Sculpt

    Поръчайте веднага

Свързани теми: бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Бронзант през зимата... Да или твърдо не?

Този така обичан продукт може да се окаже много труден за опитомяване през студените дни...