Стига вече!

Желанието да сме красиви и в крак с последните тенденции ни е карало да правим какво ли не. Пресъздаваме макиаж, който сме видели в youtube, на модния подиум или дори на улицата. Има много трендове, които вече са ни дотегнали и искаме всички да се откажат от тях, поне до второ нареждане! Ето и кои са грим тенденциите от изминалите месеци, от които ни е дотегнало... прекалено много!

Устните като платно на художник


Да, арт изпълненията върху усмивката ни надминаха себе си. Макиаж гурутата не се свеняха да рисуват, преливат цветове, да облепят усните ни с кристалчета, фолиа и какво ли още не. Тази тенденция е изключително неносима за ежедневието ни, а и е от тези хитове, които бързо дотягат на почитателите на изкуството на грима.

Пренапластяване


Визията на легендарната Туиги, която се отличава с много изразителни мигли, властваше на бюти сцената последните месеци. Пренапластяването на спиралата обаче крие много подводни капани. Шансът да се изцапаш е голям, а този да слепнеш миглите си твърде много – още по-голям. Нека позволим на миглите и очите ни да си починат от прекомерното използване на спирала и да оставим Туиги макиажа в миналото – там където трябва да бъде.

Пудра, пудра, пудра


Така наречената техника baking набра огромна популярност особено сред бюти блогърите, които вече са законодатели в света на красотата. Поставянето на огромно количество пудра на определени места на лицето, и след това нейното леко отстраняване с четка, кара всички момичета да изглеждат твърде гримирани. Това не ни харесва!

Фалшиви лунички


Все още не ни побира главата кой реши да превърне фалшивите лунички в тренд? Това е нелепо, поне според нас. Те са подходящи само за фотосесия или за разходка по модния подиум, но момичетата, които решават да изпробват този тренд в ежедневието... просто няма как да изглеждат адекватни. Казваме не!

Повече за: Класическият макиаж, от който не можем да се откажем

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , тенденция, тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Макиаж грешките на красавиците със сини очи

Това са най-често допусканите грешки при гримиране на сини очи. Виж какво да избягваш и на какво да наблягаш при гримиране на сини очи...